marcinacem Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zapomnij o akceptacji konta po takim przywitaniu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinacem Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam wszystkich, jestem z małej miejscowości pod Krakowem co zwie się Kościelec. Od 2 lat interesuję się hobby RC, obecnie latam helikami, zaczynałem od flybara obecnie latam na FBL i DFC. Oczywiście tajniki odbudowy i ustawiania znam dobrze :). Dodatkowo interesuję się projektowaniem 3D i drukiem 3D, projektuję różne rzeczy do helików, jak podwozia, stateczniki. Latam głównie makietowo, nie interesuje mnie latanie 3D. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 No i teraz już wszystko jasne. Witaj na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi