young Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Proszę o pomoc w udostępnieniu planów modelu szybowca SG 38 o rozpiętości 3,5 - 4 m. pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam,mam coś takiego... Zogling SG38 1:5 scale,drawn by Jim Ealy of the United States,może się przyda... p.s. plan jest free,udostępniony przez Autora edit:literówka SheetZ38_1_.pdf SheetZ38_2.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dziękuje za pomoc kolegom: bobik, rosik, m2z teraz pozostaje podjąć decyzję czym okleić . Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Mariusz tu masz kilka tematów z forum retroplane.net Jest ich kilka i model jest dość dobrze opracowany. Można mnóstwo rzeczy podglądnąć włącznie z tym o co pytasz czyli czym pokryć. https://cse.google.fr/cse?cx=partner-pub-3968371193658254:6711357910&ie=UTF-8&q=SG+38&ref= Na PW wysłałem Ci link do tematu Wojtka który zrobił ten model bodaj w rozpiętości 2,6 m. Może uda Ci się jakoś z nim nawiązać kontakt przez forum retroplane. Myślę że jest tam nadal bo gdzieś w 2108 roku widziałem jego komentarze. Jak nie to pisz do Vincenta, on na pewno Cię skontaktuje z kimś kto zrobił ten model. Vincent jest świetnym facetem i bardzo uczynnym. Sam kupiłem od niego jedne plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 http://www.vintagesailplaner.com/Plans2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dziękuje za pomoc : dziobak i Konrad_P w podanych linkach znalazłem kolejne odniesienia do kolejnych linków a w nich bardzo cenne materiały . Udanego sezonu 2021 życzę :) Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi