piotrf3j/m Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Drodzy koledzy modelarze od paru tygodniu myślę nad budową modelu Pzl 104 Wilga 35 z depronu. Czy to jest dobry model do zrobienia gdyż to by był mój 2 model z Depronu. Silnik Myślę o e-max ciąg 745g, a wymiary wilgi rozpiętość 1100mm. Czekam na wasze podpowiedzi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ja robie wilge 104 ale z balsy 1,5m rozp pod silnik raya 700g ciagu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ja robię wilgę z depronu 1,9m rozpiętości, zotało mi tylko wstawienie elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 ja robię wilgę z depronu 1,9m rozpiętości, zotało mi tylko wstawienie elektroniki Mogłeś się nie chwalić. Teraz musisz wstawić tu fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja mam Wilge Gordonową 1,2m rozpiętość balsowa i lata cudnie i jest stosunkowo bardzo prosta w pilotażu (czas wreszcie uzupełnić mój temat z wilga :roll: :roll:) . Proponuje zrobić Wilgę z balsy, będzie o wiele żywotniejsza. A koszt budowy nie wiele wzrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Teraz musisz wstawić tu fotki. trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 tylko te fotki są trochę stare nie robiłem jeszcze nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Faktycznie - Jak ci poszło z modelem. Miałeś chyba problemy z ciężkim tyłem? Pokaż co zdziałałeś przez te tygodnie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.