Barabasz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witajcie, wprawdzie sam takowego dekodera nie posiadam, ale dzięki pomocy kolegów mogłem siebie zobaczyć w telewizorze. Dopiero tam zobaczyłem jaki ładny mam "szyberdach" na głowie :shock: . A zatem zapraszam do pooglądania i posłuchania co stare pierniki mają do powiedzenia o naszym hobby. http://pl.youtube.com/watch?v=Vm_d2bqpK-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Obejrzałem z zapartym tchem - super! Gratuluję! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Trzeba przyznać, że bardzo dobry materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Gratuluje, takie wystepy w tv duzo pomagaja w propagowaniu tego hobby w Polsce Jest czesc 3cia tylko jakims cudem brakuje drugiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dziękuję w imieniu kolegów, części 2 nie ma ze względu na prawa licencyjne - nie można było "puścić" całości, bo to zbyt świeża sprawa (październik 2008), ale pomyślimy - Polak potrafi! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Vimeo albo exposureroom - tam sie czepiac nie beda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Gratulacje! :jupi: Chyba zbyt nieuważnie oglądałem bo przegapiłem moment transformacji trenerka w Extrę :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Hehehe właśnie miałem pisać, że startowali Excelem, a lądowali w Excela Gratulacje Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barabasz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 I to jest właśnie potęga telewizji: startujesz trenerkiem a lądujesz już extrą :idea: Tak naprawdę na lotnisku nakręcili około 1,5 godziny a "puścili" 29 minut - się wycięło nie w tym miejscu. Zresztą jeden i drugi to samolot, co za różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 "Ty patrz na model bo zaraz będzie kret" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Gratuluje Barabasz, fajnie się oglądało :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 I to jest właśnie potęga telewizji: startujesz trenerkiem a lądujesz już extrą :idea: Tak naprawdę na lotnisku nakręcili około 1,5 godziny a "puścili" 29 minut - się wycięło nie w tym miejscu. Zresztą jeden i drugi to samolot, co za różnica 29 minut jak na telewizję to i tak sporo!! Naprawdę całkiem niezły materiał zrobili. Wszystko co najważniejsze zostało powiedziane i pokazane :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayan Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Bardzo fajna sprawa zobaczyc siebie i swój model w telewizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Taka bateria wystarcza na około 3 lata i ładuje sie około 2 godziny. :roll: W moim przypadku ładuje sie 30min i starcza na pół roku.Trzeba przyznac, że fajnie sie ogląda takie materiały podobała mi sie akcja jak gosc dodając gazu patrzył na radio :mrgreen: Co to za nadajnik w czesci 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malkontenci są wśród nas... "Ja wiedziałem, że tak będzie , ja wiedziałem, aha, aha..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Malkontenci są wśród nas..."Ja wiedziałem, że tak będzie , ja wiedziałem, aha, aha..." Choleryków też nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Taka bateria wystarcza na około 3 lata i ładuje sie około 2 godziny. :roll: W moim przypadku ładuje sie 30min i starcza na pół roku.Trzeba przyznac, że fajnie sie ogląda takie materiały podobała mi sie akcja jak gosc dodając gazu patrzył na radio :mrgreen: Co to za nadajnik w czesci 1 ? Nic dziwnego Ładowanie większym prądem jest mniej dobre dla pakietów. Więc jak ładujemy małym to pakieciki dłużej będą w obrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Znow sie OT robi Moje najstarsze pakiety maja 6m-cy - zippy 3s 1000mah, laduje zawsze pradem 0.8a i nie dobijam do konca. Gdy kilka dni nie latam zostawiam je na 3.8v/cela. Brak oznak zuzycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Gratuluję Dobry patent ten kabel trener gdyby nie on to cięzko by było. Może temu ladują Extrą bo Excela rozbili :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Gwoli ścisłości lądują Funtana X100 Mogli by coś obszerniejszego nakręcic na górze Żar i wyemitować w TVP1 lub 2 takie fajne hobby nie gorsze od wędkarstwa a w TV nic na ten temat aż przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.