Skocz do zawartości

kwarce w optic 6

sudik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może ten temat juz byl ale ja go nie znalazłem. Kupiłem ostatnio aparaturę optic 6 i nie znalazłem wejścia na kwarc patrzyłęm wszędzie( nie rozbierałem nadajnika, ani nie wyciągałem modułu nadawczego ). Proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyciągnij moduł nadawczy, kwarc jest wsunięty właśnie tam (jest w module).Można go oczywiście wyjąć bez rozkręcania modułu.

Opublikowano
Witam

Może ten temat juz byl ale ja go nie znalazłem. Kupiłem ostatnio aparaturę optic 6 i nie znalazłem wejścia na kwarc patrzyłęm wszędzie( nie rozbierałem nadajnika, ani nie wyciągałem modułu nadawczego ). Proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam

Mowa jest o apararurze Optic6 a te są też z syntezą.Skoro kolega nie może znaleść kwarca to chyba go tam niema.

Opublikowano

Nie no kwarce lez mi w pudełku ( 2 sztuki ) . Kupiłem aparatturę bez syntezy. Tak wogóle to sobie już poradziłem :jupi: jakoś udało mi się zdjąć moduł nadawczy i faktycznie było tam wejście na kwarc. Serdecznie dziękuję wszystkim za ekspresowe porady :* .

Pozdrawiam

Opublikowano

Moduł syntezy do Optic6 nazywa się SPECTRA.Jak bym się mylił to proszę o sprostowanie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.