Jump to content

kwarce w optic 6

sudik

Recommended Posts

Posted

Witam

Może ten temat juz byl ale ja go nie znalazłem. Kupiłem ostatnio aparaturę optic 6 i nie znalazłem wejścia na kwarc patrzyłęm wszędzie( nie rozbierałem nadajnika, ani nie wyciągałem modułu nadawczego ). Proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam

Guest slawekmod
Posted

Wyciągnij moduł nadawczy, kwarc jest wsunięty właśnie tam (jest w module).Można go oczywiście wyjąć bez rozkręcania modułu.

Posted
Witam

Może ten temat juz byl ale ja go nie znalazłem. Kupiłem ostatnio aparaturę optic 6 i nie znalazłem wejścia na kwarc patrzyłęm wszędzie( nie rozbierałem nadajnika, ani nie wyciągałem modułu nadawczego ). Proszę o szybka pomoc.

Pozdrawiam

Mowa jest o apararurze Optic6 a te są też z syntezą.Skoro kolega nie może znaleść kwarca to chyba go tam niema.

Posted

Nie no kwarce lez mi w pudełku ( 2 sztuki ) . Kupiłem aparatturę bez syntezy. Tak wogóle to sobie już poradziłem :jupi: jakoś udało mi się zdjąć moduł nadawczy i faktycznie było tam wejście na kwarc. Serdecznie dziękuję wszystkim za ekspresowe porady :* .

Pozdrawiam

Guest slawekmod
Posted

Moduł syntezy do Optic6 nazywa się SPECTRA.Jak bym się mylił to proszę o sprostowanie. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.