Granacik Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 https://www.benchmark.pl/aktualnosci/ovh-pozar-w-serwerowni-wylaczyl-kilka-duzych-stron.html Nawet backupy się zjarały... Cytując klasyka: "Jaka piękna katastrofa!". Wcale się nie cieszę, sam mam u nich domenę co prawda nic nie ma na niej odpalonego ale takie awarie, i to u dużych graczy, nie wróżą nic dobrego. A z arta najlepsze jest to: "Mojej siostrze padł kiedyś dysk. Gdy zapytałem czy miała kopię danych, odpowiedziała: Tak, w katalogu backup..." Teraz może zabrzmieć to tak: "-A gdzie backup? -Jak to gdzie, w chmurze." Armagedon czai się już za rogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Z 3 lata wisieliśmy na ovh ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Cięcie kosztów. Na pewno mają backup ale i tak się nie odtworzy bo maja administratora backupu ale nie restoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi