Rajiu Ryu Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Cześć zastanawiam się czy owa aparatura nadaje się na zakup jako pierwszej aparatury i czy wystarczy bądź czymkolwiek się nadaje na początek ewentualnie prosił bym o propozycje w podobnej cenie bardziej docenionych prze was aparatur https://www.rchubiq.eu/radiolink-aparatura-at10ii-12ch-24ghz-mode-2-telemetria-odbiornik-r12ds-modul-prm-01-kolor-pomaranczowy-p-594.html?gclid=CjwKCAjwxuuCBhATEiwAIIIz0TBJda7MBkiqFvfes3dwLCULtLpwtYK-H76BWtbjXQWvfItVvJhgMxoCItoQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Akurat tę aparaturę kupiłem sobie jako trzecią, jeszcze nie latałem na niej, kupiłem ze względu na tanie odbiorniki, wcześniej miałem SANWĘ, 280 zł za odbiornik X 5 modeli... Nadajnikiem bawiłem się na "sucho", intuicyjne menu, dużo mixów, telemetria... Jak najbardziej na początek starczy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajiu Ryu Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 o a czy z taka aparatura można podłączyć się do symulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Oczywiście.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Nie mam doświadczenia z tą aparaturą i nie znam ceny , ale uważam że najbardziej rozwojową i najtańszą opcją jest Jumper T18. Mnóstwo mixerów , podpięcie do komputera kabelkiem do ładowania telefonów , możliwość zbindowania praktycznie wszystkich odbiorników dostępnych na rynku , kolorowy wyświetlacz z możliwością umieszczenia fotki swojego modelu , moduł nadawczy 5w1 - odbiorniki dużego zasięgu o telemetrii nie wspomnę. Odbiorniki firmowe Jumper ok.50 zł/szt. Aparatura ok.600-700 zł oczywiście drążki na czujnikach halla , otwarte oprogramowanie opentx https://www.jumper-b2b.com/jumper-t16-pro-hall-gimbal-open-source-built-in-module-multi-protocol-radio-transmitter-24g-16ch-43ampquot-lcd-p0043.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajiu Ryu Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 czym się różni te otwarte oprogramowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1S Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Co jakiś czas pojawiają się nowelizacje oprogramowania wprowadzające nowe funkcjonalności aparatury , również możesz programować do woli swoje ustawienia praktycznie bez żadnych ograniczeń. Oczywiście programowanie oraz ustawienia na komputerze w programie companion z możliwością podglądnięcia skutków zmian w ustawieniach aparatury na ekranie , a następnie w przypadku zadowolenia ze skutków wgranie tych zmian do aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi