jarek996 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Potrzebuje pomocy w znalezieniu czesci do mojego modelu HAWK . Rozwalil mi sie kolpak ( nawet NIE podczas latania , tylko w domu ) i musze znalezc cos co pasuje aby go godnie zastapic. Na kolpaku ( wewnatrz ) jest "wypalone" 40,5 ( srednica ) . Odleglosc mocowania srub - 20 mm. No i jeszcze mi sie te "gumki" co skladaja smiglo pozrywaly ? Na dole kilka zdjec : Czy NIE MA SENSU szukac samego kolpaka i zamowic TAJKIE cos : https://www.hoelleinshop.com/All-you-need-for-electric-flight/Props-and-adapters/Spinner-cones/For-folding-props/Freudenthaler-spinner-cones/Freudenthaler-spinner-cones-STANDARD/CRP-Spinner-40mm-for-5mm-shaft-incl-cooling-hole-RFM-9020-5mK-.htm?shop=hoellein_e&SessionId=&a=article&ProdNr=RFM9020%2F5mK&t=49302&c=5533&p=5533 No i jednak stare przyslowia sie prawie ZAWSZE sprawdzaja ; GLUPI MA ZAWSZE SZCZESCIE ! Wystarczylo zalozyc buty , pojsc do garazu i zajrzec w pudeleczko "smigla skladane , kolpaki i inne " Lezy sobie ( nowy w torebeczce ) kolpak 40,5 mm z odpowiednim rozstawem "dziurek" !!! Jest to kolpak TEJ SAMEJ firmy jak moj pekniety czarny , bo ma tak samo "wypalona" srednice ! Reisenauer-spinnerkappe 40,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 TYlko że nie każdy ma taki Garaż !!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jaruś a jak byśmy zamówili kilka sztuk u mądrych ludzi z drukarkami to byłby Polski a nie tam jakiś niedorobiony. Średnicę i profil by dopasowali. Szukam takiego kołpaka to znaczy się same tworzywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi