Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jaką masz pojemność poczty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 10mb dzieki za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Głupia sprawa bo tego jest 16,5 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 nie sory na onecie mam 10mb a na wp chyba jest wiecej sproboj wyslac jesli niedojdze najwyrzej trzeba bedzie podzielic to na dwie wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wysyłam Ci właśnie pierwszą część i jak ściągniesz ją ze skrzynki daj znać.ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ok zaraz sie odezwe wlasnie wszedlem na poczte mozesz wysylac odrazu poniewaz pojemnosc skrzynki wynosi 3gb sorki za pomylke :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 U mnie jest limit do 10MB.Pierwsza część poszła ,teraz idzie druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 mozesz wysylac kolejna czesc jeszcze raz wielke dzieki P.S napedy tez juz mam wlasnie zakupilem Cdromy http://www.allegro.pl/item166788131_10szt_cd_romow.html EDIT: wyslales mi dwa razy ta sama strone (17) :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jeszcze taka wskazówka: staraj się o napędy starszej generacji. Bo z moich obserwacji wynika że w tych starych częściej są łożyska. Jeden silniczek mam z napędu SONY a drugi Tic (chyba już takich nawet nie produkują). w obu były łożyska. Natomiast rozebrałem LG to był na panewkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Większe silniki można zrobić z magnetowidów.Siedzą w środku dysku z głowicami.Jak natkniesz się na cd-rom z silnikiem talerzowym to tam na ośce jest maleńkie łożysko>warto je zdjąć,no chyba że będą normalne silniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Większe pliki wysyłać można korzystając z tej strony: http://www.mailbigfile.com/ instrukcji podejrzewam że nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 mialem ostatnio silnik z magnetowidu ale tata sobie zrobil z niego wywazarke do smigel no i po silniku EDIT: mam juz druga czesc wiadomosci jeszcze raz wielke dzieki ale chyba bedzie brakowac jednej strony poniewaz mam dwie 17ste w pierwszym emailu chyba wsystapila pomylka :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Marcin133- gdybym wiedział wcześniej to koledze puścił bym plik w całości.Muszę zmienić pocztę z onetu na jakąś inną ( ta staje się męcząca ) właśnie zauważyłem,przepraszam druga już idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 na wp.pl masz 3 GB polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jeszcze parę chwil i będzie u Ciebie.Ja zrobiłem silniki z wiertarek o większej średnicy przystosowane do napędu bezpośredniego dużych śmigieł.stosowałem w nich magnesy 7x7x3 oraz 10x5x1,8.smigła do nich zakładałem od rozmiaru 10x4.7 do 12x6 i było ok. akku to li-pol gws 11.1v 1300mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jeszcze raz dzieki za artykuly a jaki ciag mozna uzyskac z takiego silnika od wiertarki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jeden z moich silników zrobionych na podstawie wirrnika z wiertarki, który jest udokumentowany zdjęciem. 12 ramion, średnica statora 32,6mm, grubość ~ 6mm. Rotor zostal dotoczony, 16 magnesow 5x5x1,5, 16 zwojow drutem 0,7. Waży równo 50g. Silnik je 8,4A na pakiecie 3S Etech 1250 i smigle 3-łopatowym 9x9FSK, dając 450g ciągu. Mam 3 takie silniki w róznych konfiguracjach uzowjenia i innych grubościach magnesów. Świetne do większych śmigieł, lub 3-4 łopatowych. Oczywiście parametry prądu i ciągu nie są krańcowe, tylko dla mnie zupełnie wystarczające, przy sprawności około 75%. Można śmiało uzyskać większą moc, dodać więcej blach do oczekiwanej grubości statora, inaczej nawijać, możliwości są duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 fajny silnik dzis rozebralem zepsuta mini szlifierke jest tam jakis wirnik i ten caly stator jesli tak to sie nazywa jeszcze dokladnie nie wiem jest strasznie szeroki mozna jakos zmiejszyc szerokosc tego ?? wieczorem zrobie zdjecia jak to wyglada a co do rotora to z kad go wziasc dotoczyc ?? no i oczywiscie z czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wróciłem dopiero z pracy,ale zaraz postaram się wrzucić fotki swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 moje motorki: Wszystkie zrobione z wiertarek, na łożyskach i połączone w gwiazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.