Tomasz90 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam kolegów mam pytanko odnośnie takiego power box jak poprawnie go podłączyć szukałem czegoś w necie ale nigdzie nie ma i szukam pomocy
Graffi_25 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Pokaż lepiej te przewody z pod spodu, i nie "kalecz" Pawer Boxa bo to jakaś listwa jest a nie Power Box a to dosyć spora różnica. Z tego co widzę to te białe przewody to sygnały a skrajne zasilają odbiornik ale nie pokazałeś końcówek dlatego ciężko wywnioskować, a serwa wpinasz pod odpowiednie kanały i tyle. 1
dimmus Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 A ja jestem ciekaw ja to wygląda po zdjęciu obudowy. Rozważałem kupno takowego do swojego modelu, ale w końcu zrezygnowałem i kupiłem trochę lepsze. Tak jak kolega napisał, w te białe przewody wpinasz kolejne kanały z odbiornika a w podpisane na obudowie kanały wpinasz serwa z rzekomo wyregulowanym napięciem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Tomasz90 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dzięki podpowiedz tak też zrobiłem i działają serwa tak jak powinny niestety nie wszystko człowiek ogarnie tym bardziej że pierwszy raz podłaczam
Bobo_old Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 > A ja jestem ciekaw ja to wygląda po zdjęciu obudowy.< Poniżej bez obudowy: Pakiety włączone równolegle bez żadnej separacji - pewnie można szeregowo puścić przez diody. Pojedynczy klucz włączający na tranzystorze - 04N03LA. Odłączany minus zasilania. Wyłacznik rozwarty - włączone. Wbudowany wyłącznik zapłonu - scalaczek po prawej. Sygnalizacja LED zasilania głównego i zasilania zapłonu. Indykator (zewnętrzny LED) pokazuje poprawność zasilania głównego i zapłonu. Stabilizator 5V dla odbiornika (u góry obok gniazda odbiornika). Wielowarstwowa płytka powinna raczej prądowo wydolić.
Rekomendowane odpowiedzi