Tomasz90 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam kolegów mam pytanko odnośnie takiego power box jak poprawnie go podłączyć szukałem czegoś w necie ale nigdzie nie ma i szukam pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Pokaż lepiej te przewody z pod spodu, i nie "kalecz" Pawer Boxa bo to jakaś listwa jest a nie Power Box a to dosyć spora różnica. Z tego co widzę to te białe przewody to sygnały a skrajne zasilają odbiornik ale nie pokazałeś końcówek dlatego ciężko wywnioskować, a serwa wpinasz pod odpowiednie kanały i tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 A ja jestem ciekaw ja to wygląda po zdjęciu obudowy. Rozważałem kupno takowego do swojego modelu, ale w końcu zrezygnowałem i kupiłem trochę lepsze. Tak jak kolega napisał, w te białe przewody wpinasz kolejne kanały z odbiornika a w podpisane na obudowie kanały wpinasz serwa z rzekomo wyregulowanym napięciem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz90 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dzięki podpowiedz tak też zrobiłem i działają serwa tak jak powinny niestety nie wszystko człowiek ogarnie tym bardziej że pierwszy raz podłaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo_old Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 > A ja jestem ciekaw ja to wygląda po zdjęciu obudowy.< Poniżej bez obudowy: Pakiety włączone równolegle bez żadnej separacji - pewnie można szeregowo puścić przez diody. Pojedynczy klucz włączający na tranzystorze - 04N03LA. Odłączany minus zasilania. Wyłacznik rozwarty - włączone. Wbudowany wyłącznik zapłonu - scalaczek po prawej. Sygnalizacja LED zasilania głównego i zasilania zapłonu. Indykator (zewnętrzny LED) pokazuje poprawność zasilania głównego i zapłonu. Stabilizator 5V dla odbiornika (u góry obok gniazda odbiornika). Wielowarstwowa płytka powinna raczej prądowo wydolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Testowałem podobny z HK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi