Skocz do zawartości

Wycinanie laserem-gdzie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem u jednego człowieka usługę wycięcia żeberek laserem.Dogadaliśmy sprawę, określił kwotę na którą się zgodziłem.Wysłałem plik z rysunkami i już 12 dni nie mam odpowiedzi.Na trzy wysłane e-maile nie ma żadnej odpowiedzi.Narazie nie zdradzę nazwy firmy, ale myślę że niedługo to zrobię.Zamówiłem balsę w majster-klepka.pl i miałem ją za dwa dni.Stoję z robotą przy Gilesie G-202 przez te żeberka (właściwie przez tego człowieka )Może Wy znacie jakąś pożądną firmę zajmującą się wycinaniem laserowym ?.Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.Pozdrowienia

Gość slawekmod
Opublikowano

W samolotyrc.pl próbowałem i 10 dni bez odpowiedzi.Oczywiście wysyłałem pytania do samolotyrc i nic.Mam jedną firmę ,która wycinała mi elementy w sklejce, ale jest zdecydowanie droższa od np: samolotyrc.pl.

Gość slawekmod
Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc.Stefanek0910 -długo czekałeś na odpowiedź z samolotyrc.pl ?

Gość slawekmod
Opublikowano

Spróbuję jeszcze raz wysłać tam e-mail, potem wykorzystam resztę waszych propozycji.Powycinał bym sobie ręcznie te żeberka ale trochę brakuje mi czasu ,a i z obróbką trochę schodzi ( oczywiście żona nie rozumie tego że ja muszę to zrobić, a już wogóle tego że akurat w kuchni :D:D:D:D )

Gość slawekmod
Opublikowano

W tej samej firmie Tomku ?Twój Łoś jest niesamowity-ciekawe czy występują różnice ciągu i jak się odczuwa podczas lotu.

Gość slawekmod
Opublikowano

Chyba tak zrobię.To jest zupełnie niepoważne podejście do klienta.Powiedział by wprost że tego nie zrobi i koniec.

Opublikowano

Ja nie mam dobrego zdania o samolotyrc.pl Kiedyś złożyłem zamówienie na Laser3D i przy okazji na gg z kolesiem rozmawiałem na temat wycinania laserowego Katany Xlite. Wysłałem plany i co? Ani Laser3D ani wycietych elementów. Raz że zapomnieli i już zaraz wyślą przesyłkę i znowu d...a. Więc poprosiłem ich o zlikwidowanie mego konta na ich stronie. Więcej tak kupować nie będę.

Pozdrawiam.

Gość slawekmod
Opublikowano

Mszę Ci przyznać rację, facet olewa ludzi i tyle.Również zlikwiduję u niego konto.Jeżeli tak działa cały ten sklep to wystarczy życzyć dalszych sukcesów :lol:

• 2 tygodnie później...
Gość slawekmod
Opublikowano

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171357527

Tu można wycinać.Żeberka do gilesa od dnia przelewu na konto zostały wycięte i przysłane w dwa dni (dziś je dostałem a przelew robiłem w poniedziałek).Człowiek zadzwonił do mnie i spytał na jakiej balsie mają być: twardej czy standard.Widać że balsa jest w pierwszym gatunku.Widać również to, że klient jest dla nich ważny.Polecam

EDIT: kontakt do tej firmy optipro@op.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.