Gość Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zamówiłem u jednego człowieka usługę wycięcia żeberek laserem.Dogadaliśmy sprawę, określił kwotę na którą się zgodziłem.Wysłałem plik z rysunkami i już 12 dni nie mam odpowiedzi.Na trzy wysłane e-maile nie ma żadnej odpowiedzi.Narazie nie zdradzę nazwy firmy, ale myślę że niedługo to zrobię.Zamówiłem balsę w majster-klepka.pl i miałem ją za dwa dni.Stoję z robotą przy Gilesie G-202 przez te żeberka (właściwie przez tego człowieka )Może Wy znacie jakąś pożądną firmę zajmującą się wycinaniem laserowym ?.Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Można na allegro.pl zamowic albo na: http://www.samolotyrc.pl Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Usługa z samolotyrc.pl jest OK. Moj samolot był tam wycinany i jest jak najbardziej w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Spróbuj pogadać z tym modelarzem pawel.laser@wp.pl Pawełek wycinał dla mnie Mad mana, a sobie niezliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 W samolotyrc.pl próbowałem i 10 dni bez odpowiedzi.Oczywiście wysyłałem pytania do samolotyrc i nic.Mam jedną firmę ,która wycinała mi elementy w sklejce, ale jest zdecydowanie droższa od np: samolotyrc.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Spróbuj dogadać się przez gg: 3815641 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dzięki wszystkim za pomoc.Stefanek0910 -długo czekałeś na odpowiedź z samolotyrc.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zlożyłem zamówienie i dłużej niż 5 dni to nie trwało jak przesyłka dotarła do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Spróbuję jeszcze raz wysłać tam e-mail, potem wykorzystam resztę waszych propozycji.Powycinał bym sobie ręcznie te żeberka ale trochę brakuje mi czasu ,a i z obróbką trochę schodzi ( oczywiście żona nie rozumie tego że ja muszę to zrobić, a już wogóle tego że akurat w kuchni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Tak włśnie padł projekt rzeberek do Madmana -ciągłe przekładanie na później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 W tej samej firmie Tomku ?Twój Łoś jest niesamowity-ciekawe czy występują różnice ciągu i jak się odczuwa podczas lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Slawekmod: najlepiej jak zadzwonisz do gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Chyba tak zrobię.To jest zupełnie niepoważne podejście do klienta.Powiedział by wprost że tego nie zrobi i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja nie mam dobrego zdania o samolotyrc.pl Kiedyś złożyłem zamówienie na Laser3D i przy okazji na gg z kolesiem rozmawiałem na temat wycinania laserowego Katany Xlite. Wysłałem plany i co? Ani Laser3D ani wycietych elementów. Raz że zapomnieli i już zaraz wyślą przesyłkę i znowu d...a. Więc poprosiłem ich o zlikwidowanie mego konta na ich stronie. Więcej tak kupować nie będę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Mszę Ci przyznać rację, facet olewa ludzi i tyle.Również zlikwiduję u niego konto.Jeżeli tak działa cały ten sklep to wystarczy życzyć dalszych sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=171357527 Tu można wycinać.Żeberka do gilesa od dnia przelewu na konto zostały wycięte i przysłane w dwa dni (dziś je dostałem a przelew robiłem w poniedziałek).Człowiek zadzwonił do mnie i spytał na jakiej balsie mają być: twardej czy standard.Widać że balsa jest w pierwszym gatunku.Widać również to, że klient jest dla nich ważny.Polecam EDIT: kontakt do tej firmy optipro@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.