Tender79 Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam może ktoś się orientuje jakie gimbale są kompatybilne z aparaturą TGY i10 - gimbal SK i lotki, lub czy można gdzieś dostać twardsze sprężynki? Seryjne mimo maksymalnego naprężenia sprężynek stawiają za mały opór przez co często pojawia się ruch na lotkach, który bardzo utrudnia precyzję w figurach akro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 U siebie zmieniałem sprężynki na takie od frysky, sa nieco dłuzsze ale twardsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tender79 Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Robertus, a możesz powiedzieć gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 ja dostałem od kumpla, ale sa do kupienia na aliexpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 https://77hobby.pl/frsky-sprezynka-do-modulu-drazka-sterujacego-pr10-p-140.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi