grzechotek Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam wszystkich, mam na imię Grzesiek, latam dronem, tzn. jeszcze się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witaj Grzesiu- czyli odszukać Twoją miejscowość ,to trzeba podjechać na Podkarpacie i od parafii do parafii ,pytać o pana Crzesia o nicku :grzechotek a nuż się trafi - można i tak??., ale można też prościej. Co do samego powitania, to przynajmniej napisz co to za dronik jakie masz zainteresowania. Ja przeczytałem regulamin forum ze 22 razy, by zrozumieć i uzyskać akceptację przyjęcia do grona lekko zakręconych, ale pozytywnie. Pozdrawiał Władek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Nie ma w atlasie miejscowości podkarpacie w związku z powyższym nie spełniasz wymogów regulaminu forum. Poza tym przywitanie trochę słabe. czekam na poprawę profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotek Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 58 minut temu, Konrad_P napisał: Nie ma w atlasie miejscowości podkarpacie w związku z powyższym nie spełniasz wymogów regulaminu forum. Poza tym przywitanie trochę słabe. czekam na poprawę profilu. W ustawienia konta pisze tylko "Skąd" nie ma sprecyzowanego, że musi to być miejscowość, wiec napisałem ogólnie. Zarejestrowałem się na tym forum, bo chcę uzyskać pomoc przy pidowaniu drona albo osobę która zrobi to odpłatnie. Ale widzę, że są na to małe szanse, bo zostałem na samym początku zgaszony za brak miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Market Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Żeby być sprawiedliwym to Regulamin mówi: REJESTRACJA NA FORUM. 1. Każdy z członków forum zobowiązany jest bezwarunkowo podać następujące dane: - imię - miejscowość / region zamieszkania Czyli formalnie albo-albo. Więc formalnie kolega spełnił warunki. Jeżeli intencja Regulaminu była inna to może warto to doprecyzować. Natomiast nieformalnie warto powiedzieć o sobie coś więcej, żeby dać szansę innym na udzielenie ewentualnej pomocy. Więc nie ma się o co unosić i obrażać. Masz nadal czystą kartę i możliwość poprawienia przywitania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Ciężko zaczynasz. Zamiast poprawić miejscowość zaczynasz niepotrzebną dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotek Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Godzinę temu, Konrad_P napisał: Ciężko zaczynasz. Zamiast poprawić miejscowość zaczynasz niepotrzebną dyskusję. Ale za to miło zakończę i odejdę szukać pomocy gdzie indziej, bo tu i tak już jej nie dostanę. Możesz usunąć mi konto, czy nie masz takiej władzy ? W ustawieniach brak takiej opcji, a w regulaminie jest tylko gdy długo go nie używasz to jest automatycznie usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi