Way Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1491688,11,item.html Czyż to nie czysty idiotyzm? :crazy: :crazy: Nawet jakb trzasnał psa to też by oblał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 tego psa na pewno podstawili pracownicy ośrodka egzaminujacego i pewnie ten pies wybiega wszystkim kursantom :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ech niestety tak właśnie jest :? tym bardziej mnie to martwi, że już niedługo zdaje egzamin na prawko, ale teraz będę pamiętał "trzeba rozjechać psa!"...paranoja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a ja zdałem dwie kategorie za pierwszym razem :jupi: i zadnego psa nie przejechałem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 czy rozjedziesz czy nie to i tak niezdasz oni zawsze sobie znajda cos wymysla byle zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ja znam gościa który po oblaniu wyrzucił egzaminatorowi klucze :lol2: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Z tego co mi wiadomo (a mogę się mylić) egzaminatorzy płacone mają od "sztuki". Takie podejście do płatności zawsze i wszędzie rodzić będzie "patologie" i choćby z tego powodu egzamin na prawo jazdy NIE JEST EGZAMINEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 egzaminatorzy płacone mają od "sztuki". To się chłopaku mylisz. Egzaminator ma normalny etat i normalną pensje. I jego to najmniej obchodzi czy obleje czy przepuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ale obchodzi to ośrodek egzaminacyjny bo jeżeli zdajesz za pierwszym razem to nie płacisz za kolejny egzamin...i skądinąd wiem, że egzamin na prawo jazdy to 50% umiejętności a 50% szczęścia...może trochę w innej proporcji ale zasada ta sama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wieie coś na temat że można zdawać od bodajże 16 lat na prawko ale pod warunkami: - jęzdzi się z osoba pełnoletnią mająca prawo jazdy- trzeźwą - w mieście nie mozna przekraczac 50km/h - na trasie prędkość może dochodzic do 80 km/h Slyszłaem ze ta ustawa weszła w tym roku i jesli to prawda to w wakacje zaczynam kurs bo teraz dużo nauki w liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 podejrzewam, że to tylko plotki a nawet jak nie to jest to pomysł co najmniej nietrafiony...owszem jak miałem 16 lat to też chciałem prawko mieć, teraz nie jestem dużo starszy ale patrzenie na pewne sprawy się radykalnie zmieniło choć myślę, że jak jeszcze będę starszy to jeszcze bardziej się zmieni. a z drugiej strony po co mieć prawko skoro i tak musisz jeździć z kimś? ps:o kurde, ale moralizującego posta strzeliłem, aż się sam sobie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Maybach, kategoria B1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kolega z firmy nie zdał egzaminu bo zatrzymał się 1.5 metra przed pasami dla pieszych (nie było lini przerywanej przed pasami).Zapytał dlaczego nie zdał - odpowiedź krótka-ZA BLISKO PASóW.Zdawnie prawa jazdy w naszym kraju to horror, mało tego że to prawie luksus ( cena )to jeszcze spotkanie z panem i władcą - egzaminatorem przyprawia o palpitację serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Tak wchodząc Sławkowi w słowo, kiedy zdawałem na prawko w Chicago to jedynym i największym zmartwieniem pana egzaminatora , wiek ok 70 lat, a może wiecej, to była jedna komenda i jedno życzenie :slowly, slowly, please! I po objechaniu w koło placyku już było po egzaminie. Oczywiście pomyślnie zdanym. Na Florydzie to samo było przy miłej pani w mundurze i też broń boże aby ciut szybciej niż 15 km/h a zdawałem na "szofera", czyli kierowcę zawodowego! Ale co kraj, to obyczaj, a my mamy swoje własne obyczaje, np. takie jak przejeżdzanie psa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Brat jak był na misji ONZ na wzgórzach GOLAN miał więcej kategori prawa jazdy niż ja włosów na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A wtedy miałeś taką bujną czuprynę jak na avatarze czy oznakę męskości - łysą glacę, a nasmarowałeś się smalcem i ci wyrosły kudły? P.S. Nie urażaj się... Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zdjęcie w avaterze jest do bani,nie uwierzysz ale zrobiłem je sam kamerą kilka dni temu.Od tamtej pory nie zauważyłem ubytków w owłosieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 To się chłopaku mylisz. Egzaminator ma normalny etat i normalną pensje. I jego to najmniej obchodzi czy obleje czy przepuści No to się motylu myliłem Co nie zmienia faktu że coś jest nie teges z tymi egzaminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No to gratuluje postępów w oswajaniu kamery... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Kategoria B1 od 16 lat: trójkołowy lub czterokołowy pojazd samochodowy o masie własnej nie przekraczającej 550 kg :shock: Fajnie ze takie cos jest ale czym ja mam jezdzić? Maluch? i tylko to? Nawet jak tylko to to i tak bede się cieszył :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.