Gość slawekmod Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Bartek, moja kamera pamięta Mistrzostwa Świata makiet w Dęblinie ( chyba w 2004 r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Co do kat. B1: czy cena kursu jest zbliżona do ceny kursu kat. B??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Nie mam zielonego pojęcia o cenach.Ale pewnie się za miesiąc zmienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Moje "prawko" robilem w miescie B. ...Pan Pulkownik(kamienna twarz) powiedzial :"Nastepny" - potem:(gdzies po 1/2 h) "prosze zatrzymac" , potem : "nastepny" itd ,itd -jak sie ilosc chlpakow mieszczacych w STAR 66 wyczerpala -bylo po egzaminie -kazdy nie pytajac sie o wynnik uciekal szybko do domu leczyc stress....paru nie zdalo -no ale byla zima,slisko no i ten stress.... Niestety nie zrobilem przy tym prawka na motocykl ! i cierpie teraz z tego powodu -czy ktos moze powiedziec czy mozna (nadrobic) zrobic to externistycznie -od reki i ile to mniej wiecej moze kosztowac ? Czy trzeba zdawac ponownie testy ? Prawko mam 30 lat ale nie wiem czy dam rade z podchwytliwymi pytaniami w testach (bo jazdy to pikus)...? Jan C. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 na kat.A musisz zdawac testy:) a jazde mozesz eksternistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No to klapa- nie znacie kogos podobnego do mnie ? zda za mnie te Testy a ja sobie pojezdze - w tym mam wprawe ... Moze doczekam sie kiedys ze bede mial kat A. zaraz kupuje JUNAKA lub SUZUKI Savage (bardzo podobna do naszego Junaka) - nie ciesza mnie te obudowane Monstra.. ...silnik musi byc widac.... :wink: Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A ja tylko dodam że mój kolega miał ostatnio poprawke to grupa tego dnia {22 os} została ZMASAKROWANA - zdały 2 osoby ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A ja tylko dodam że mój kolega miał ostatnio poprawke to grupa tego dnia {22 os} została ZMASAKROWANA - zdały 2 osoby ... Jak ja zdawałem było podobnie! Za pierwszym razem z 25 osób w 3 zdalismy placyk a miasta nikt nie zaliczyl! Za drugim razem tez z około 20 osob placyk zdalo 3 natomiat miasto 2 w tym ja! Jak zadwałem pierwszy raz miasto najechalem na linie zatrzymania na czerwonym swietle na rondzie! Masakra tyle ludzi a tu zmiana miejsc na srodku ronda! jaki wstyd :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A ja powiedziałem ze wicej juz żadnej kategori nie robie bo ludziskom pecha przynosze. W obu przypadkach Kat B i A (A zdawałem z 5 lat po Zdałem jako jedyn z grupy Ale nie omieszkam sie pochwalić że w obu przypadkach za pierwszym razem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jeśli się niemyle to suza ma 650ccm i jeden garek - musi pieknie chodzić. juncol fajny ale się psuje strasznie. Royal Endfield (nie wiem jak się pisze dokładnie) też ma jeden garek i pięknie chodzi i pali 3,7l/100km Super maszynki. Ja gustuje też w 4 takatach z jednym gorkiem ale jakies enduro bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Miałem kiedyś DR650R (Dakar) notabene to ten sam silnik co w Savagu tylko w wersji nie ochromowaniej. I nadmienić tylko chciałem ze największą przyjemność z jazdy po mieście sprawiało mi zamykanie przepustnicy przed skrzyzowaniem. Kto jezdził duzym singlem enduro z akcesoryjnym wydechem wie co mam na myśli :twisted: Przy okazji pozdrawiam wszystkich motocyklistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.