Dron14 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Siemanko. Posiadam takie autko RC jak poniżej. Czy jest ktoś może posiadaczem takowego lub wie co to za model?. W tym autku ostały się tylko dwa silniki regulator do nich i dwa serwa. Właśnie zastanawia mnie jak rozgryźć temat dwóch serw. Czy były one na jednym kanale czy na dwóch oddzielnych i jaka by tu aparatura podeszła? Prawdopodobnie była tutaj pistoletowa ale to tylko moje domysły. Proszę o radę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 https://www.nitrotek.pl/hsp-1-8-radio-controlled-off-road-rock-crawler-24-ghz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dron14 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 A jaka aparatura by tutaj podeszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Jakakolwiek ;) ... polecam Flysky gt3 albo dopłacić i wziąć gt5 ;) mam obydwie i bardzo fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dron14 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 58 minut temu, przemo napisał: Jakakolwiek ... polecam Flysky gt3 albo dopłacić i wziąć gt5 mam obydwie i bardzo fajne A na GT3 da się miksować kanały? Chodzi mi o to żeby skręcała albo sama przednia oś albo przednia i tylna w tym samym kierunku albo przednia i tylna w przeciwnych kierunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Na GT3 nie masz możliwości takiego ustawienia ale już GT5 ma taką opcję z tylną osią skrętną i jest kilka trybów do niej czyli że koła tylne skręcają w tą samą stronę co przednie i tryb gdzie koła tylne skręcają w przeciwną stronę co koła przednie. W GT5 ma jeszcze jeden przełącznik trój pozycyjny, fajna opcja do wyciągarki (przynajmniej ja używam bo jeżdżę crawlerami), dodatkowo odbiorniki do niej są wyposażone w gyro, przydatna rzecz do szybkich modeli, w trialu to zbytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dron14 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Odnośnie modyfikacji na tych trybów na GT3 obczaj to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Polecam GT5 masz bez kopania po radiu, a jak Cię najdzie ochota na coś szybszego to masz gyro w odbiorniku więc dla mnie przeróbka gt3 jest bezsensowna. Mam oba radia GT3 i GT5 i bardziej do gustu przypadła mi GT5. Twój wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi