Marek_Spy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Mój ASP 52 zaczął kiepsko chodzić i utracił kompresję więc rozebrałem i zawory były zawalone nagarem, oczyściłem ale kompresja słaba nadal i słyszę że puszcza, czy te zawory jakąś się dociera ? Macie jakieś patenty ? Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 15 minut temu, Marek_Spy napisał: Macie jakieś patenty Marku, a jak docierasz samochodowe ??? zrób sobie uchwycik -przystaweczkę z najklejoną płaską gumką, Dremelek+ pasta + jazda i masz gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Jacku ..... gniazda są z mosiądzu czy coś podobnego zaraz się uszkodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 59 minut temu, Marek_Spy napisał: są z mosiądzu z brązu wszystko zależy jakiej pasty użyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ja bym spróbował pierw na pastę do zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 no tak ..... a ktos z was to robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 tak , w starym FS61, dlatego napisałem Ci o tej oprawce a pasta to jakąs taka bardzo brobna była, jak do polerowania. Te gniazda nie są wcale takie miękkie jak się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 moze i tak, sprobuje jakies pasty mam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Musze go jeszcze raz rozebrać bo jak pamiętam jest tam na przyldze zaworu fazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi