merlin71 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Oooo...!!! No jednak szkoda... ?
mirolek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Szkoda, ładnie się prezentował .... naprawa bez problemowa, mam nadzieję że mimo braku sympatii do modelu podejmiesz się naprawy. Ważne to ustalić dlaczego tak się stało. ms
Grifon Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Panowie, na szczęście już go przywróciłem do ustawień fabrycznych ocalały stateczniki i skrzydło, reszta poszła na przemiał ? nie mam żalu. To jest jak z kiepskim filmem jeżeli na początku ci się nie podoba to przerwij oglądanie bo na 95% będzie kiepski na koniec, szkoda czasu a oglądanie z tego względu, że się zapłaciło za bilet jest głupie. Może kiedyś zbuduje nowy kadłub, tym razem ładny. Wyrzuciłem go z ręki, jak tylko złapałem nadajnik oburącz , model odwrócił się kołami do góry i zanurkował, miałem wrażenie, że był zaciężni na dziób i miał zbyt małą prędkość. 1 1
Marek_Spy Opublikowano 8 Grudnia 2022 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Patryku nie takie modele odbudowywałem przecież masz komplet części wiec .... ? 1
Grifon Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2022 E tam, brzydki był, trzeba będzie zrobić mały lifting Grifona 83 i będzie git, ale to jak dzieci będą większe, bo czasu kompletnie brak. Stateczniki można jeszcze wykorzystać ?
Rekomendowane odpowiedzi