Atomizer Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witam Nikt nic nie pisze o zbliżającym się air-show w Gdyni... Bilety w internecie sprzedają , a jestem ciekaw czy organizator zapewnił parkingi! Nic na ten temat nie ma, a nawet na fb się reklamują i zachęcają aby przyjechać na pokazy! W internecie nie mogłem nic znaleźć. Ostatnio jak bylem to wjazd na parking na lotnisko tylko dla celebrytów, a mi kazano szukać parking na mieście ! To jakaś żenada! Znalazłem ,a le musiałem iść daleko pieszo, a i sam dojazd pod lotnisko był utrudniony ponieważ z Gdyni to pieszo bym szybciej doszedł niż autem dojechać, takie korki się zrobiły! Chętnie bym drugi raz zobaczył pokazy, ale jak będzie taka organizacja jak ostatnio to nie wybieram się ponieważ szkoda nerwów i nie mam cierpliwości szukać parkingów gdzieś daleko i w nieznane. Może ktoś coś wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Miałem jechać, ale zmieniły się priorytety. Spodziewając się korków i minimalizując koszty miałem jechać pociągiem. Z tego co wiem z dworca głównego PKP będzie jeździł autobus na lotnisko co 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Musze to przemyśleć, ale ode mnie to problem dojazd komunikacją publiczną! Przynajmniej do większych miast jak Szczytno czy Olsztyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ja jak byłem, to zostawiłem samochód na parkingu przy centrum handlowym, a później z buta na lotnisko. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Właśnie kupiłem bilet + bilet na parking ! zobaczymy w sobotę Mogę odstąpić bilet ulgowy + parking dla kogoś chętnego !!! Ponieważ przez przypadek kliknąłem nie tam gdzie trzeba a właśnie się dowiedziałem, że nie ma możliwości zwrotu !!! Cienko ze strony sprzedawcy biletów...ale Bilet ulgowy dzieci i młodzież do 18 roku życia za okazaniem dokumentu . chętni na priw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Właśnie oglądam pokazy z auta... dojazd do lotniska na parking dla gości to jakaś porażka.... miałem być na 11:00 a jest 12:54 Dwie godziny pokazów z samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Live...https://www.facebook.com/717084621793307/posts/1908283806006710/?sfnsn=moWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Trwa przerwa techniczna! Ale i tak nie zdążę na następne pokazy ponieważ stoję w korku nie wiadomo z jakiego powodu taki korek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zapewne dużo chętnych, obsługa parkingowa nie daje rady, tak samo było w Lesznie w czerwcu, ludzie 2 godziny stali w korku i oglądali pokazy z samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udało się dojechać na pokazy i obejrzeć kilka niezłych występów! Ale z wyjazdem jest problem ponieważ jest 18:16 i jest niemożliwy w tym momencie. Trzeba czekać ! Jak długo i na co tego nikt nie wie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czytałem na FB komentarze o beznadziejnej sytuacji z parkingiem... dojazdem i wyjazdem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 49 minut temu, robert.pilot napisał: Czytałem na FB komentarze o beznadziejnej sytuacji z parkingiem... dojazdem i wyjazdem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Mogłem zrobić tak jak dwa lata temu i nie płacić w dodatku za parking! Zaparkować samochód koło centrum handlowego koło stacji benzynowej i pieszo iść. Dwie godziny by były zaoszczędzone! Dojazd i wyjazd zespół nam całą imprezę bo pokazy były warte uwagi i zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi