Granacik Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 Przydała by mi się w werkstacie dodatkowa ładowarka na 8 ogniw lijon/lipo. Prąd tak minimum 15A dla tych 8s przy zasilaniu 12-14V. Tania, dobra, bez wodotrysków. Najczęściej będę ładował pakiety 7s9p lijon. W tej chwili cenowo najlepiej wypada ToolkitRC M8S ale może znacie coś ciekawszego.
Granacik Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 Tak informacyjnie, dzisiaj promocja i ToolkitRC M8S są po 173,41pln free ship. Zostało 10szt w bangodzie.
Granacik Opublikowano 9 Września 2021 Autor Opublikowano 9 Września 2021 Godzinę temu, oki188 napisał: ISDT Q8 wszystko ładnie pięknie oprócz ceny. W zasadzie to temat do zamknięcia bo już kupiłem te Toolkity.
Granacik Opublikowano 18 Września 2021 Autor Opublikowano 18 Września 2021 ładowarki przyszły po 9 dniach. Są super. Teraz żałuję, że kupiłem tylko dwie za te pieniądze. Małe, sprytne. Aż trochę szkoda, że będą służyć w zasadzie tylko do ładowanie e-bike'ów ale za taką kwotę nie da się nic znaleźć z takimi parametrami. Dla mnie bomba, kto nie kupił ten trąba.
Rekomendowane odpowiedzi