Granacik Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Przydała by mi się w werkstacie dodatkowa ładowarka na 8 ogniw lijon/lipo. Prąd tak minimum 15A dla tych 8s przy zasilaniu 12-14V. Tania, dobra, bez wodotrysków. Najczęściej będę ładował pakiety 7s9p lijon. W tej chwili cenowo najlepiej wypada ToolkitRC M8S ale może znacie coś ciekawszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Tak informacyjnie, dzisiaj promocja i ToolkitRC M8S są po 173,41pln free ship. Zostało 10szt w bangodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 ISDT Q8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Godzinę temu, oki188 napisał: ISDT Q8 wszystko ładnie pięknie oprócz ceny. W zasadzie to temat do zamknięcia bo już kupiłem te Toolkity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 ładowarki przyszły po 9 dniach. Są super. Teraz żałuję, że kupiłem tylko dwie za te pieniądze. Małe, sprytne. Aż trochę szkoda, że będą służyć w zasadzie tylko do ładowanie e-bike'ów ale za taką kwotę nie da się nic znaleźć z takimi parametrami. Dla mnie bomba, kto nie kupił ten trąba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi