piotrf3j/m Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak w temacie. Poszukuje osoby która by wycięła na cnc skrzydła do aluli ze styroduru Prosiłbym o propozycje ale dosyć tanie, :oops: gdyż teraz muszę dużo wydać na elektronikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 http://allegro.pl/item536599625_szybowiec_na_wzor_alula.html Cos slabo szukasz Taniej to sie chyba nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ona jest ze styropianu a ja potrzebuje ze styroduru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Skoro ten pan sprzedaje, a wiedzę tę aukcję często, to może sam to wycina na cnc te aluly . Zapytaj to może a odpowiednią kwotę Ci ze styrduru wytnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A dlaczego chcesz styrodurową? Masz jakiś konkretny powód czy tak tylko sobie wymyśliłeś? Mój styropianowy Salaz opisywany zresztą na tym forum wylatał na zboczach ze 20 godzin i nadal lata. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Po prostu wole styrodur i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mogę Ci wyciąć, na wycinarce CNC. Reszta na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.