juri28 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ja swój kadłub wykonuje według planów,listewki na pokrycie są balsowe 4mm i 7mm szerokie,do kształtu szlifuje je i docinam na styk i doklejam ak-20.Jedynie kilka elementów przerobie np:kółko ogonowe skrętne,przód kadłuba będzie miał otwierane boczne klapy w celu lepszego dostępu do silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Aha, pewnie tak można ja w ten sposób robię formy do laminatu, bo od razu mam połówki, jednak przy modelu jakoś mi to dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri28 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam,skończyłem klejenie listewek na kadłubie a dokładnie lewej strony.Teraz będę szlifował kadłub wstępnie i następnie wykonam prawa połowę kadłuba. By juri28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.