Irek M Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 to wszystko Marku jest przy mojej. Też pamietam jak starsi biegali w czymś takim, jmiałem taką skórzana zimową z daszkiem , naucznikami i karczkiem bardzo podobną do hus arskiej Oglądam własnie Twoje kółeczka fajne są - nie będę zamieszczał real fotki byś się nie denerwował - lub jak chcesz. Firma jednak dała ciała - przysłali jednego pilota choć na faktórze są dwa. ktos z [ inglisz langłicz] musi mi przetłumaczyć pisemko które wyślę do nich - moze Baribala poprosimy - skoro zamowia po całym Świecie to musi znać ten nietypowy język Wyszło na to że te 14Ł to jedyne koszty zamówienia ( przesyłka i VAT ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mówiłem o fotce kolek Cub do pipera, ale sa w woreczku wiec zostawię tobie tę radosc rozdziewiczania Już mam osobę z innego forum ktora zajmie się tłumaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 10 września napisałem coś takiego Zainteresowani mogą odliczać czas i zbierać fundusze, bo towary już jadą Dzisiaj paczuszka nadana 9 dni temu w Chinach jest u mnie w domu. Z USA jeszcze nie dotarła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mniam moje regulatorki i odbiorniczki hura!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.