pasi.grzegorz Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Witam kolegów modelarzy . Poszukuje paski zębate sm3, odługości 507 mm i 213 mm. Szerokość paska 3 mm. Czy w PL , są osiągalne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław z Gdańska Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 https://www.ebmia.pl/50-pasy-zebate-kola-zebate-akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi.grzegorz Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Kolego Stanisławie , dzięki za linka co do pasków , bardzo duży wybór . Ale nie znalazłem nic co ja potrzebuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław z Gdańska Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 W dniu 29.11.2021 o 18:11, pasi.grzegorz napisał: .......... . Ale nie znalazłem nic co ja potrzebuje . przykro mi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Jeśli to chiński rozmiar pasków to nic nie znajdziesz, oprócz tych produkowanych pod konkretne produkty (tak jest w przypadku chińskich mini tokarek). Niestety przemyśl czy nie warto zmienić kół zębatych, dostosowując moment obrotowy i zyskując bardziej dostępność pasków. Napisz w tej sprawie np do ebemia oni tam znają się na rzeczy, pewnie pomogą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi.grzegorz Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Szanowni koledzy modelarze. Paski zębate zamówiłem bezpośrednio z chin. Potrzebowałem wymienić je w samochodzie Corally RDX. Właśnie otrzymałem paczke. Niestety nie udało się zamówić po jednej sztuce, a jedynie po 5 sztuk. Jeżeli ktoś potrzebuje takie same paski proszę o kontakt. Specyfikacja: 507-S3M-4MM (Corally RDX / PHI / PHI 09 Front 507 belt replace 79138) - 169 teeth zębów 213-S3M-4MM (Corally RDX / PHI / PHI 09 Rear 213 belt replace 79136) - 71 teeth zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi