paulusr Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 A jak tam nasz krajowy projekt? Coś wiecie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 widzisz Paweł jak byś nie wydał 500 na podwozie to by Ci tylko 16 tys pozostało skołować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Co to jest 500 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 20 minut temu, paulusr napisał: Co to jest 500 złotych a czy ja gdzieś napisałem złotych ? co nie zmienia faktu, że to juz zabawa chyba nie jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 To zależy. To chyba nie są najdroższe zabawki na świecie. Ale co tam. Oblot prototypu dopiero 2022. Jak go tylko zobaczyłem to od razu w polskim camo. Się mi od razu pomalowało w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi