AKocjan Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zbiór kraks / twardych lądowań z 2021 roku.
young Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Jak widzę startujesz z małych skrawków a czasami i wręcz trudnych miejsc. Masz wyczucie i refleks oraz szczęście. Ja tak jeszcze nie potrafię, lądowanie mnie stresuje.
AKocjan Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 3 godziny temu, young napisał: Jak widzę startujesz z małych skrawków a czasami i wręcz trudnych miejsc. Masz wyczucie i refleks oraz szczęście. Ja tak jeszcze nie potrafię, lądowanie mnie stresuje. dzięki, staram się dużo ćwiczyć lądowania. Większość lądowań mam zarejestrowanych na kamerze - dzięki temu jestem w stanie analizować na bieżąco swoje błędy w celu ich uniknięcia w przyszłości .
diabolo Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 0:57 włączanie klap w takim papirzoku przy większym wietrze to już totalna bzdura 3
AKocjan Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2022 11 godzin temu, diabolo napisał: 0:57 włączanie klap w takim papirzoku przy większym wietrze to już totalna bzdura @diabolo Bawiłem się w lądowanie przy zerowej prędkości postępowej, więc klapy do lądowania były mi potrzebne - tzw zabawy z FunCubem. Wylądowałem na kierunku nie do końca zgodnym z osią wiatru ... dlatego tak się stało. Klapy nie stanowiły problemu, zresztą funcub rewelacyjnie sobie radzi w silnym wietrze. 1
Rekomendowane odpowiedzi