krystian1998788 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam. Od jakiegoś czasu buduję model xtreme, oto fotki. Zdjęcia robiłem telefonem, więc ich jakośc nie jest zbyt dobra. Udało mi się jeszcze zrobic ster poziomy. Nie długo kolejne fotki. Pozdrawiam Krystian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Fajny Masz pewnie plany?Jak model wygląda w całości?Jaki silnik zamierzasz tam wsadzić?Powodzenia w dalszym budowaniu! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Osłone silnika robiłeś sam? Czy kupowałeś ? Jak sam to wyszła pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam Piotrek. Plany mam, a co do silnika to zamierzam zastosowac enya 10ccm czterotakt. Osłona była w zestawie nie stety, żeby zrobic samemu to mi dużo jeszcze brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam dzisiaj wklejam plany modelu a co do wymiarów to: długośc:141cm rozpiętośc:146cm masa:2100-2400gram Plany nie są za wyraźne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeszcze raz zobaczę błędy i post pod postem to leci krawat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 i pożycz od kogoś aparat bo takie zdjęcia to tylko denerwują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Rafał czy możesz usunąc te posty o ortografi był bym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Przecież są usunięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Znowu troche porobiłem i teraz to wygląda tak. Pozdrawiam Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 1. czemu ten element na 1 zdjęciu jest innej grubości ?? 2. EDYTUJ posty a jak chcesz żeby wyświetlało się jako nieprzeczytane to skopiuj ostatni post a potem go usuń , utwórz nowy wklej zawartość starego napisz edit i pisz co chciałeś dalej napisać bo tak to serio dorobisz się odznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Zdaje ci się poprostu na 3ciej fotce jest wyżej zrobione zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Zdaje ci się poprostu na 3ciej fotce jest wyżej zrobione zdjęcie. W takim razie mi tez sie zdaje.Ale na obu zdjeciach na których jest ten elemnt tak to wygląda :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nikomu sie nie zdaje, po prostu ten element jest innej grubości. Popraw to :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 i pożycz od kogoś aparat bo takie zdjęcia to tylko denerwują Mnie takie zdjęcia nie denerwują , sam robiłem telefonem jak nie miałem cyfrówki. Mateusz17bl przeczytaj regulamin, szczególnie punkt dotyczący avataru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich. Jak sie przypatrzyłem to jednak jest innej grubości ale tak jest na planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ostatnie roboty na dzisiaj. no i to by było na tyle. Pozdrawiam Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Krystian, edytuj posty , nie pisz jednego pod drugim.Masz w górnym prwym rogu swojego postu przycisk EDYTUJ i za jego pomocą możesz dopisywać lub zmieniać treść swojego ostatniego wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Już oto apelowałem. A codo modelu to całkiem fajnie wychodzi.Jaki planujesz silnik , elektro czy spalinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.