krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Kamil na 1 stronie jest napisane 10ccm enya.
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Pewnie elektrownia będzie. Kto normalny umieszcza bowiem relację z budowy samolotu pod silnik spalinowy w dziele "Modele spalinowe" ? :lol2:
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Szymon. Pytali się mnie, czy to spalina czy elektryk, więc odpisałem, że spalina. A to, że zadają takie pytania, to do nich miej pretęsje.
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Krystian - trójkat wzmacniajęcy steru kierunku jest źle wklejony .Włókna balsy nie moga być wklejone równolegle do żadnej z listew .Włókna muszą łączyć ze soba listwy!
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Możliwe, jednak ja tak miałem w planach. Przyjrzę się jeszcze dokładnie temu, i może to zmienię.
KRUUP Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 zadajom zadająPewnie elektrownia będzie. Kto normalny umieszcza bowiem relację z budowy samolotu pod silnik spalinowy w dziele "Modele spalinowe" ? On to napisał do kamil6593 a nie do Ciebie :rotfl:
Mirek Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Wejrzałem dzisiaj na stronę syna, atakujecie go zdrowo .Popatrzcie że buduje , czyli prowadzi budowę modelu sam , ja niestety chwilowo nie mam czasu aby mu pomóc.Przypuszczam że nie jeden z was miał by z tym problemy.Chce to opublikowac i chwała mu za to , a co do jakości zdięc to jest jaka jest.Dajcie mu fory i czekajcie na efekt budowy. Sam jestem ciekaw, no i oczywiście mu trochę pomogę. Jeśli chodzi o ten element zrobiony z 3 balsy to będzie utopiony w kadłubie. Co do ortografi to nie jeden może się bardziej powstydzic bo i wiekowo dużo więcej było na liczniku nawet w tym temacie.Pozdrawiam
Kwasiu Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 ten trójkąt popraw, tak wklejony ma małą wytrzymałość
karlem Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Mirek, :evil: Na pewno zajmie się ortografią, jeśli go z góry rozgrzeszasz...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Krystian ,jak Ty masz faktycznie 10 lat i budujesz taki model , to bije Ci głębokie pokłony. Jesteś wielki ! A moderatorami i resztą się nie przejmuj, po którymś tam z z kolei ataku "dzieci NEO " czasami są przewrażliwieni. Lepiej buduj model i pokazuj tu postępy. Na nauczenie się obsługi forum i ortografii masz jeszcze czas. A tacie pogratulować takiego zdolniachy
Janek Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 No fakt, jeśli to naprawdę tworzy 10 latek (w co w zasadzie od początku wątpiłem) to faktycznie nieźle. W sumie to nie wiem czy to nie za głęboka woda, zwłaszcza obsługa silnika no ale generalnie - - pogratulować
Jano Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Możecie być spokojni sam go zbuduje i sam oblata.Niejeden stary wyga by mu pozazdrościł pilotowania modeli np.ja
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 im człowiek jest młodszy tym więcej informacji chłonie i szybciej przychodzi mu nauka nowych umiejętności :twisted: . Sam bym chciał mieć tatę modelarza ale rodziny się nie wybiera ... :wink:
krystian1998788 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Z pomocą taty zrobiliśmy skrzydła pod okiem taty błędów będzie mniej.
Bartek2220 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Na zdjęciu skrzydła wyszły idealnie Nic tylko pogratulować.Masz moze jakieś juz plany oklejenia go ?
krystian1998788 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Planów do oklejania jeszcze nie mam ale warto by pomyślec. :mrgreen:
radek872 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak na 10 lat to podziwiać w wieku 15 będziesz budować cudne modele jeśli nie rzucisz modelarstwem.O błędy się nie martw każdy je popełnia, a Ty jesteś w 3 klasie dopiero, więc spokojna głowa.Pisząc na forum na pewno się poprawisz i zgarniesz nie jedną piątkę z dyktanda.Oklejenie może takie polecam, bo model super widac w powietrzu PS pochwal sie tym silnikiem Enya 4 takt to teraz unikat
krystian1998788 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam, taka maszyna będzie napędzac mój model. Za jakiś czas, nowe zdięcia z budowy.
Tytan Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Witaj Krystianie. Dostałeś fajny silnik 4 takt od taty. Jestem pełen podziwu. Jak będziesz go oblatywał niech tata da znać. Powodzenia przy budowie. Pozdrawiam. Krzysztof
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.