krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kamil na 1 stronie jest napisane 10ccm enya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Pewnie elektrownia będzie. Kto normalny umieszcza bowiem relację z budowy samolotu pod silnik spalinowy w dziele "Modele spalinowe" ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Szymon. Pytali się mnie, czy to spalina czy elektryk, więc odpisałem, że spalina. A to, że zadają takie pytania, to do nich miej pretęsje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Krystian - trójkat wzmacniajęcy steru kierunku jest źle wklejony .Włókna balsy nie moga być wklejone równolegle do żadnej z listew .Włókna muszą łączyć ze soba listwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Możliwe, jednak ja tak miałem w planach. Przyjrzę się jeszcze dokładnie temu, i może to zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 zadajom zadająPewnie elektrownia będzie. Kto normalny umieszcza bowiem relację z budowy samolotu pod silnik spalinowy w dziele "Modele spalinowe" ? On to napisał do kamil6593 a nie do Ciebie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Wejrzałem dzisiaj na stronę syna, atakujecie go zdrowo .Popatrzcie że buduje , czyli prowadzi budowę modelu sam , ja niestety chwilowo nie mam czasu aby mu pomóc.Przypuszczam że nie jeden z was miał by z tym problemy.Chce to opublikowac i chwała mu za to , a co do jakości zdięc to jest jaka jest.Dajcie mu fory i czekajcie na efekt budowy. Sam jestem ciekaw, no i oczywiście mu trochę pomogę. Jeśli chodzi o ten element zrobiony z 3 balsy to będzie utopiony w kadłubie. Co do ortografi to nie jeden może się bardziej powstydzic bo i wiekowo dużo więcej było na liczniku nawet w tym temacie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ten trójkąt popraw, tak wklejony ma małą wytrzymałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mirek, :evil: Na pewno zajmie się ortografią, jeśli go z góry rozgrzeszasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Krystian ,jak Ty masz faktycznie 10 lat i budujesz taki model , to bije Ci głębokie pokłony. Jesteś wielki ! A moderatorami i resztą się nie przejmuj, po którymś tam z z kolei ataku "dzieci NEO " czasami są przewrażliwieni. Lepiej buduj model i pokazuj tu postępy. Na nauczenie się obsługi forum i ortografii masz jeszcze czas. A tacie pogratulować takiego zdolniachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 No fakt, jeśli to naprawdę tworzy 10 latek (w co w zasadzie od początku wątpiłem) to faktycznie nieźle. W sumie to nie wiem czy to nie za głęboka woda, zwłaszcza obsługa silnika no ale generalnie - - pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Możecie być spokojni sam go zbuduje i sam oblata.Niejeden stary wyga by mu pozazdrościł pilotowania modeli np.ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 im człowiek jest młodszy tym więcej informacji chłonie i szybciej przychodzi mu nauka nowych umiejętności :twisted: . Sam bym chciał mieć tatę modelarza ale rodziny się nie wybiera ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Z pomocą taty zrobiliśmy skrzydła pod okiem taty błędów będzie mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na zdjęciu skrzydła wyszły idealnie Nic tylko pogratulować.Masz moze jakieś juz plany oklejenia go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Planów do oklejania jeszcze nie mam ale warto by pomyślec. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak na 10 lat to podziwiać w wieku 15 będziesz budować cudne modele jeśli nie rzucisz modelarstwem.O błędy się nie martw każdy je popełnia, a Ty jesteś w 3 klasie dopiero, więc spokojna głowa.Pisząc na forum na pewno się poprawisz i zgarniesz nie jedną piątkę z dyktanda.Oklejenie może takie polecam, bo model super widac w powietrzu PS pochwal sie tym silnikiem Enya 4 takt to teraz unikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian1998788 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam, taka maszyna będzie napędzac mój model. Za jakiś czas, nowe zdięcia z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witaj Krystianie. Dostałeś fajny silnik 4 takt od taty. Jestem pełen podziwu. Jak będziesz go oblatywał niech tata da znać. Powodzenia przy budowie. Pozdrawiam. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.