Stearman Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Witam, Jestem modelarzem, pilotem RC i od niedawna interesuje mnie budowanie własnych modeli. Głównie warbirdy takie ćwierć-makiety średniej wielkości elektryki XPS, depron itd... Liczę na wymianę doświadczeń i kilka porad bardziej doświadczonych konstruktorów przy moich konstrukcjach. Mam nadzieję, że wniosę część swojego doświadczenia i wiedzy w posty wspierając swoimi umiejętnościami. Zainteresowania: Konstruowanie samolotów i pilotaż RC Projektowanie 3D Podstawy automatyki i sterowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 No fajnie ale chyba regulaminu nie doczytałeś dokładnie ? Avatar do zmiany lub likwidacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stearman Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Przepraszam, mój błąd. Avatar usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Witaj na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi