czarobest Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 17 minut temu, zuzia2013 napisał: Statecznik poziomy jest symetryczny, żeberkowy i jeszcze pokryty w całości jest balsą 1 mm. Spróbuję zrobić drugi statecznik poziomy trochę lżejszy. Może w ten sposób odchudzę model. Z pakietem nie mam już możliwości manewru. A jakie byś Czarek proponował inne śmigło. Spoko, rozumiem. Takie uroki budowy, że nie zawsze wyjdzie wszystko idealnie jak by się chciało (np. waga) . Ale model i tak spokojnie powinien polecieć. Nie wiem jaki masz akumulator, zakładam że jednak 3S, chyba wprowadziłem Cię troszkę w błąd wcześniej z tym śmigłem, ale pokusiłbym się o sprawdzenie, jeśli wejdzie i nie będzie zawadzało o ziemię, czegoś pokroju 10x5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzia2013 Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 1 minutę temu, czarobest napisał: Spoko, rozumiem. Takie uroki budowy, że nie zawsze wyjdzie wszystko idealnie jak by się chciało (np. waga) . Ale model i tak spokojnie powinien polecieć. Nie wiem jaki masz akumulator, zakładam że jednak 3S, chyba wprowadziłem Cię troszkę w błąd wcześniej z tym śmigłem, ale pokusiłbym się o sprawdzenie, jeśli wejdzie i nie będzie zawadzało o ziemię, czegoś pokroju 10x5. Pakiet mam 3s 2200mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi