radek872 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam słyszałem już nie raz, że : 1 Regulawac należy zawory gdy silnik jeszcze ciepły ? 2 Szczeliny między zaworem ssącym a wydechowym powinny sie róznić :crazy: Co o tym myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Regulowałem na zimnym Luzy dałem jednakowe na obu zaworach między 0,05 a 0,1 a to dlatego że trudno było uchwycić te szczeliny, zrobiłem tak że 0,1 wchodził bardzo ciasno a 0,05 luzno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zawory z reguły powinno się regulować na zimnym silniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Temat był wałkowany w tym wątku: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10421 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.