Skocz do zawartości

Koniec depronu?

Diakon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja jakieś 4h temu kupiłem bez problemu zielony depron 6mm(gładki) w komforcie :roll: a to że w Twoim sklepie już go nie ma to nie znaczy że wycofali :lol:

Opublikowano

Problem właśnie w tym, że nie w jednym sklepie, a przynajmniej w dwóch!!!

Najwyżej się kupi ten czarno-szary, nie bedę przecież do Swarzędza jeździc :) .

Opublikowano

Jakieś 40km tylko :wink: . Koszt zuzytego diesla chyba bedzie większy od depronu :) . Póki co rowerkiem mogę się tylko przemieszczac...

A wracając do tego szarawego depronu - on ten znaczek firmowy ma od jednej strony tylko czy na obu????

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
<...> właśnie układam (tzn ekipa mi układa) taki pod panele.<...>

Jasne... pod panele... pisz po prostu, że zacząłeś robić zapasy a te panele to tylko tłumaczenie dla żony ;)

Pozdrawiam.

Roman.

Opublikowano

Dziwne ... u mnie właśnie pojawiły się nowe rodzaje płyt pod panele (do tej pory były tylko 3mm rowkowany ciemnozielony i 6mm gładki jasnozielony).

- 3mm gładki i rowkowany - szary i zielony,

- 5mm gładki i rowkowany - szary

- 6mm gładki i rowkowany - szary i zielony,

Ceny w granicach 20 zł za całą paczkę (chyba 10 płyt).

Opublikowano

No to Pegaz masz do wyboru do koloru :wink: , Myślę że nie ma co się rozpisywać czy wycofali czy nie, na pewno jeśli nawet wycofali, to na magazynach trochę leży więc nie zniknie nagle u wszystkich ze sklepów,jednak jak inni uważam że depronu nie zaprzestaną produkować, bo z czego będziemy modele robić :wink: .

Opublikowano
Myślę że nie ma co się rozpisywać czy wycofali czy nie, na pewno jeśli nawet wycofali, to na magazynach trochę leży więc nie zniknie nagle u wszystkich ze sklepów,jednak jak inni uważam że depronu nie zaprzestaną produkować, bo z czego będziemy modele robić :wink: .

Z BALSY :P :P

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Niema szans by wycofali depron, jako podklad pod panele jest niezastapiony cenowo przedwszystkim.

Opublikowano

Co do depronu... Ktoś wspominał że pod panele... No i chodź by kolejny powód dla którego nie powinni wycofać z produkcji :lol: Już mają co najmniej 2 powody :D Wątpię by wycofali :lol:

http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=32_72

(chociaż by tu jest trochę tego :ble: )

Tu jest dość drogi :devil: Ale w innym sklepie widziałem jedną płytę 3 lub 6mm za 6zł sztuka (płyta) :mrgreen: (znajdę to podam)

Opublikowano
Niema szans by wycofali depron, jako podklad pod panele jest niezastapiony cenowo przedwszystkim.

Chyba, ze jakies badania wykaza zawartosc czegos szkodliwego w skladzie :cry: - to wtedy nawet nie tylko nigdzie nie kupimy - ale nawet gotowe modele nam zabiora. :lol:

Tylko Motylastemu wlos z glowy nie spadnie :wink: - w Jego TOTO'ach widac tyle depronu ile ile u mnie balsy ...

Opublikowano

Czego to teraz ludzie nie wymyślą... Najpierw coś tworzą, potem twierdzą że jest to do du***żej dziury i niszczą tą... Psując często wiele rzeczy... Np. mogło to coś sprawiać komuś zabawę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.