Piotrek_F3J Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 mam ten depron 3mm szary i mi sie dobrze wygina wiec na poszycie skrzydeł jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a ja jakieś 4h temu kupiłem bez problemu zielony depron 6mm(gładki) w komforcie :roll: a to że w Twoim sklepie już go nie ma to nie znaczy że wycofali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Problem właśnie w tym, że nie w jednym sklepie, a przynajmniej w dwóch!!! Najwyżej się kupi ten czarno-szary, nie bedę przecież do Swarzędza jeździc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Daleko nie masz, a czego nie robi się dla hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Jakieś 40km tylko :wink: . Koszt zuzytego diesla chyba bedzie większy od depronu . Póki co rowerkiem mogę się tylko przemieszczac... A wracając do tego szarawego depronu - on ten znaczek firmowy ma od jednej strony tylko czy na obu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja mam od strony rowkowanej napis , ale od gładkiej leciutko go tez widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja już urzyłem tego depronu srebnego i powiem że mi się nie spodobał pod względem obrubki, ciężko się szlifował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pug Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 <...> właśnie układam (tzn ekipa mi układa) taki pod panele.<...> Jasne... pod panele... pisz po prostu, że zacząłeś robić zapasy a te panele to tylko tłumaczenie dla żony Pozdrawiam. Roman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dziwne ... u mnie właśnie pojawiły się nowe rodzaje płyt pod panele (do tej pory były tylko 3mm rowkowany ciemnozielony i 6mm gładki jasnozielony). - 3mm gładki i rowkowany - szary i zielony, - 5mm gładki i rowkowany - szary - 6mm gładki i rowkowany - szary i zielony, Ceny w granicach 20 zł za całą paczkę (chyba 10 płyt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No to Pegaz masz do wyboru do koloru :wink: , Myślę że nie ma co się rozpisywać czy wycofali czy nie, na pewno jeśli nawet wycofali, to na magazynach trochę leży więc nie zniknie nagle u wszystkich ze sklepów,jednak jak inni uważam że depronu nie zaprzestaną produkować, bo z czego będziemy modele robić :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Myślę że nie ma co się rozpisywać czy wycofali czy nie, na pewno jeśli nawet wycofali, to na magazynach trochę leży więc nie zniknie nagle u wszystkich ze sklepów,jednak jak inni uważam że depronu nie zaprzestaną produkować, bo z czego będziemy modele robić :wink: . Z BALSY :P :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Niema szans by wycofali depron, jako podklad pod panele jest niezastapiony cenowo przedwszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Co do depronu... Ktoś wspominał że pod panele... No i chodź by kolejny powód dla którego nie powinni wycofać z produkcji Już mają co najmniej 2 powody Wątpię by wycofali http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=32_72 (chociaż by tu jest trochę tego :ble: ) Tu jest dość drogi :devil: Ale w innym sklepie widziałem jedną płytę 3 lub 6mm za 6zł sztuka (płyta) :mrgreen: (znajdę to podam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Niema szans by wycofali depron, jako podklad pod panele jest niezastapiony cenowo przedwszystkim. Chyba, ze jakies badania wykaza zawartosc czegos szkodliwego w skladzie :cry: - to wtedy nawet nie tylko nigdzie nie kupimy - ale nawet gotowe modele nam zabiora. Tylko Motylastemu wlos z glowy nie spadnie :wink: - w Jego TOTO'ach widac tyle depronu ile ile u mnie balsy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Czego to teraz ludzie nie wymyślą... Najpierw coś tworzą, potem twierdzą że jest to do du***żej dziury i niszczą tą... Psując często wiele rzeczy... Np. mogło to coś sprawiać komuś zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.