romsonic Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Mam pytanie. Czy zawody modelarskie w Płocku w sobotę 21 05 2022 o których czytałem w necie są aktualne? Chcę być widzem i kibicem. Uprzejmie proszę aby ktoś z kolegów zorientowanych potwierdził. Pozdrawiam. Roman modelarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Zawody aktualne, zapraszamy. Więcej informacji na naszej stronie http://rcplock.pl/news.php Być może będzie przeniesiona na niedzielę, dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Dziękuję I się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Zawody ze względu na silny wiatr przeniesine na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsonic Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Dziękuję za informację,ale patrząc na aurę niedzielną rano przypomniałem sobie maxymę mego dawnego,starszego kolegi ,który powiadał że wszelkie ludzkie plany mogą zawalić jedne z dwóch rzeczy: sraczka,albo pogoda i w związku z tą drugą przyczyną nie zdecydowałem się na wyjazd . Zapewne pokibicuję w któryś z następnych zawodów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi