mayster8405 Opublikowano 13 Lipca 2022 Opublikowano 13 Lipca 2022 Nie tak dawno kolega podarował mi do mojej aparatury Fly Sky i6x czterokanałowy mini odbiornik. https://pl.aliexpress.com/item/32915633916.html Jest mały, waga znikoma, do małego i lekkiego modelu w sam raz ,bo można go włożyć w każdą wolną lukę. Z opisu jego zasięg to 300m.Z orygilalną antenką nie sprawdzałem zasięgu, bo od razu dla niego wykonałem antenkę z "pazurkiem" wg wskazówek naszego kolegi Maxiii.W modelu Su 37 sprawdziła się znakomicie a odlatywałem modelem na zbliżoną odległość. Niedawno dostałem drugą sztukę.Ale jak zauważyłem antenka łatwo się odpina , czy jest możliwość jej wlutowania na stałe?. Czy ktoś z kolegów może powiedzieć coś więcej o tym odbiorniku.
mayster8405 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 I oto myśl Andrzeju ,że też nie wpadłem na to!? ??.Lepszy bo w miarę alastyczny niż ta substancja twarda i krucha w odbiornikach z dwoma antenkami gdzie łatwo można ją nadłamać. Zasze niezawodny!?
Rekomendowane odpowiedzi