mayster8405 Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nie tak dawno kolega podarował mi do mojej aparatury Fly Sky i6x czterokanałowy mini odbiornik. https://pl.aliexpress.com/item/32915633916.html Jest mały, waga znikoma, do małego i lekkiego modelu w sam raz ,bo można go włożyć w każdą wolną lukę. Z opisu jego zasięg to 300m.Z orygilalną antenką nie sprawdzałem zasięgu, bo od razu dla niego wykonałem antenkę z "pazurkiem" wg wskazówek naszego kolegi Maxiii.W modelu Su 37 sprawdziła się znakomicie a odlatywałem modelem na zbliżoną odległość. Niedawno dostałem drugą sztukę.Ale jak zauważyłem antenka łatwo się odpina , czy jest możliwość jej wlutowania na stałe?. Czy ktoś z kolegów może powiedzieć coś więcej o tym odbiorniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Zalej klejem na gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 I oto myśl Andrzeju ,że też nie wpadłem na to!? ??.Lepszy bo w miarę alastyczny niż ta substancja twarda i krucha w odbiornikach z dwoma antenkami gdzie łatwo można ją nadłamać. Zasze niezawodny!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi