Krzyś63 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Witam Po drobnym Krecie regulator podczas podłączania do akumulatora nie wydaje dźwięku. Żeby było śmiesznie wszystko działa.... Czy to może mieć zły wpływ w przyszłości? Na innych regulatorach wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 To nie regulator wydaje dźwięk, tylko silnik podpięty do regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Wiem, że silnik. Chodzi o to, że na innych regulatorach dźwięk wydaje, a na tym problematycznym dźwięk nie wydaje, a wszystko działa - serwa, silnik...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin61 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Najlepiej wymienić regulator i się nie zastanawiać. To, że nie wydaje dźwięku po podłączeniu baterii nie jest normalne i nie zależy od konfiguracji. Najpewniej dostał strzała i coś się posypało. Możesz zdjąć termokurcza z ESC i zobaczyć czy ew. coś nie odpadło, może da się dolutować, ale moim zdaniem lepiej się nie zastanawiać, bo może się zdarzyć, że odetnie wszystko w locie i będzie kolejny kret - oby w ziemię zdala od ludzi Jako modelarze musimy wziąć na siebie trochę odpowiedzialności. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 To mozna dodac do niego dodatkowy BEC i stosowac w motoszybowcu. Najwyzej odetnie silnik, ale sterowanie bedzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyś63 Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Właśnie to zrobiłem... Wymieniłem regulator. Bezpieczeństwo najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi