Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DjTommi Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Kilka ujęć z klifowego latania w słabych warunkach modelem Pike Superior 3,6m. Było fajnie. Mam na dzieję, że Wam się spodoba. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 a ludzie gdzie??!!? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Podaj dokładną lokalizację bo we wrześniu się tamte okolice wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @Dariusz Dudzik W tym filmie ogólnie jest błąd, bo to nie jest niestety Niechorze tylko klif w Trzęsaczu. Pomyliłem się jak robiłem te wszytkie napisy ale nie będę już tego zmieniał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Dzięki za wyjaśnienie bo takiego klifu w Niechorzu nie pamiętam a często tam bywałem na koloniach ale od tego czasu upłyneło wiele lat więc myślałem że coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi