Janosik72 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://cgi.ebay.com.my/D2830-800kv-Outrunner-Brushless-Motor-30A-ESC-115E_W0QQcmdZViewItemQQitemZ370131452286 kupując troche rzeczy na ebayu kupilem w rozpedzie taki zestaw w sumie nie wiem do jakiego modelu i jakiego smigla sie nada Jesli ktos wie to prosze o podpowiedzi temat ten bede uzupelnial jeszcze o kilka zestawow ktore mi przyjda poczta :oops: ale licytowalem troszke po imprezie , a potem sie okazalo ze kilka aukcji wygralem wiec nie mialem wyjscia i musialem kupic :cry: Pozdrawiam Jasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 JA mysle,ze to jakiegos wiekszego shocka by sie nadal. ~1m rozpietosci. A smigielko jakies 12< cali z malymi katami. Moje zdanie,moze ktos potwierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Do shoka starczy jakiś tower pro. Ta bestia lekko pociągnie model ok 1.3kg. jakiegoś trenerka polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A byłaby możliwość odsprzedania ? Mi by się taki przydał Jaka cena i kiedy go będziesz miał (chyba, że już masz w domu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Moje zdanie,moze ktos potwierdzi? śmigło GWS 10x4,7 lub 11x4,7 i można śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A byłaby możliwość odsprzedania ? Mi by się taki przydał Jaka cena i kiedy go będziesz miał (chyba, że już masz w domu ) juz go mam w domu sprzedabym tylko ze ja mieszkam w londynie a przesylki sam wiesz :twisted: dzieki chlopaki :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Dopisuje nastepny silnik http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=120376042837 pytanie jak poprzednio do czego sie nadaje i jakie smiglo bo w opisie jakies male 9x6 mam przy 1428 :shock: i trenerka700 gram ciagnie w pionie :roll: a ten tutaj to raz wiekszy Pozdrawiam Jasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No ten to do jakiegoś sporego "zapylacza". Moc 0,5 kW to już nie byle co. Jakiś spory pylon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.