Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. horn3t Opublikowano 5 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Hawker Hurricane I 1/48 Hasegawa w barwach z 306 „Toruńskiego” Dywizjonu Myśliwskiego 1940 roku Anglia. Budowa tego modelu ma długą historię, gdyż zacząłem go kleić w 2005 r, i w tym roku zakończyłem na etapie pomalowania spodu na czarno. Potem model przeleżał w kartonie w piwnicy do 2017, w tymże roku skończyłem jego budowę a jednocześnie powróciłem do składania małych modeli redukcyjnych z tworzywa sztucznego. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Krzysztof, piękny model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Swietny chciał bym aby mój tak wyglądał , jest wprawdzie trochę większy ale model to model a tak lata 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Paweł bardzo ładny model o latającym mogę pomarzyć, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi