Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witam. Od kolegi dostałem skany tego ładnego modelu.Wydrukowane na arkuszach A-4-100gram i skali 50%.Klejenie prawie trzy tygodnie,retusz kredkami akwarelami Mondeluz24.Wiele elementów mniejszych od 1mm więc używałem lupy /trzecia ręka dla elektroników/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyżyKoń Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Brawo Maciek. Zazdroszczę umiejętności . Model genialnie sklejony , chociaż " skuter" wykonany przez Ciebie również godny pokazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 17 godzin temu, RyżyKoń napisał: Brawo Maciek. Zazdroszczę umiejętności . Model genialnie sklejony , chociaż " skuter" wykonany przez Ciebie również godny pokazania. Ten model przez skalowanie dał dużo nowego doświadczenia i wymagał cierpliwości.Klejony klejem polimerowym-długi czas klejenia i retusz.....kredkami,malowanie,cięcie elementów oraz klejenie pod lupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horn3t Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Bardzo ładny model brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 10 godzin temu, horn3t napisał: Bardzo ładny model brawo Dziękuję Krzysztof. Modele Zis mają swój urok....teraz powróciłem do kartonu.....następne myślę będą jeszcze lepsze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi