Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Października 2022 Witam. Od kolegi dostałem skany tego ładnego modelu.Wydrukowane na arkuszach A-4-100gram i skali 50%.Klejenie prawie trzy tygodnie,retusz kredkami akwarelami Mondeluz24.Wiele elementów mniejszych od 1mm więc używałem lupy /trzecia ręka dla elektroników/ 8
RyżyKoń Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Brawo Maciek. Zazdroszczę umiejętności . Model genialnie sklejony , chociaż " skuter" wykonany przez Ciebie również godny pokazania.
Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 17 godzin temu, RyżyKoń napisał: Brawo Maciek. Zazdroszczę umiejętności . Model genialnie sklejony , chociaż " skuter" wykonany przez Ciebie również godny pokazania. Ten model przez skalowanie dał dużo nowego doświadczenia i wymagał cierpliwości.Klejony klejem polimerowym-długi czas klejenia i retusz.....kredkami,malowanie,cięcie elementów oraz klejenie pod lupą.
Maciej.j Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 10 godzin temu, horn3t napisał: Bardzo ładny model brawo Dziękuję Krzysztof. Modele Zis mają swój urok....teraz powróciłem do kartonu.....następne myślę będą jeszcze lepsze. 2
Rekomendowane odpowiedzi