pietrku Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Pochodzę z południowej polski. Interesuję się modelarstwem od wielu lat. Plastiki, modele kartonowe i modele sterowane radiem. Mam nadzieję zdobyć na forum nową wiedzę. Nie tylko przez czytanie, ale też zadawanie pytań. Może też sam na jakieś odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Dzień dobry. Czy mam coś uzupełnić aby zostać przyjęty? Oprócz Polski przez wielkie P, mój niezamierzony błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Witam. Próbowałem zadać pytanie w Aerodynamice, ale wszystko jest nieaktywne. Oprócz powitalni. Gdzie można napisać pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi