Patryk Sokol Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Witam! Poszukuję wszelkich informacji o tym szybowcu: http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pmlotnik.htm Szczególnie interesowało by mnie ksero/skany oryginalnego planu.
Konrad Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zabierasz się za budowę szybola w skali 1:1?? :roll: .Czy po prostu modelik podpadajacy pod retro??
baczek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zabierasz się za budowę szybola w skali 1:1?? mi też przyszło to na myśl ale nie chciałem zadawać głupich pytań
Patryk Sokol Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Powiedzmy, że szukam w celach dydaktycznych. Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić jakie tam były rozwiązania konstrukcyjne A szybowiec 1:1? Pomyślimy :wink: Niemniej szybola nie tknę w żadnej skal, choćby 10 metrowym kijem.
Konrad Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jakby Cię kiedyś naszło strasznie na zbudowanie prawdziwego szybowca to napisz na PM albo podskocz do Prudnika skuterkiem .Wiem cos na ten temat kto ma dokumentacje i napoczętego szybola.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.