Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. safari28 Opublikowano 18 Października 2024 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Października 2024 Witam po dłuższej przerwie spowodowanej całkowitym brakiem czasu. Szczeniak dostał docelowe śmigło 14x6 15x5 nigdzie nie znalazłem Na tym etapie budowa wreszcie dobiegła końca😀 Bardzo bym chciał podziękować wszystkim za uwagę i porady oraz za zainteresowanie tematem. na koniec jeszcze przed oblotem mała sesja zdięciowa THE END 12
safari28 Opublikowano Środa o 10:01 Autor Opublikowano Środa o 10:01 Witam szanowne grono kolegów szczeniak właśnie pojawił się na IV motoryzacyjno lotniczym pikniku w Jaśle🙂 Impreza była bardzo udana, pojawiło się wiele przepięknych modeli rc widowisku towarzyszyły pokazy lotnicze prawdziwych samolotów. A tak szczeniak prezentował się wśród swoich braciszków ps Wojtek 4
safari28 Opublikowano Środa o 12:22 Autor Opublikowano Środa o 12:22 Godzinę temu, robas69 napisał: Ale latał tam? Witaj Robert niestety szczeniak nie latał to była tylko wystawa rc. Jeszcze nie zrobiłem nim oblotu bo to trzeba już na spokojnie a nie przy tłumie gapiów Latał tylko f16 ale to była część programu pikniku 3
robas69 Opublikowano Środa o 15:22 Opublikowano Środa o 15:22 Trzymam kciuki żeby były warunki do oblotu i wrócił z niego w stanie wzorowym jak w tej chwili.
safari28 Opublikowano Czwartek o 10:02 Autor Opublikowano Czwartek o 10:02 18 godzin temu, robas69 napisał: Trzymam kciuki żeby były warunki do oblotu i wrócił z niego w stanie wzorowym jak w tej chwili. Dzięki Robert kciuki by się przydały bo ja mam takie szczęście do papów że jednego ubiłem a drugi micro nie poleciał🙁
Rekomendowane odpowiedzi