BYLS Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam. Potrzebuje polska instrukcje obsługi do ładowarki Prolux li-po4. jeśli ktoś ma taką instrukcję lub wie gdzie można ja znaleźć to proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam Na stronie Prolux, w dziale "Download" znajdziesz instrukcję podobnego modelu ładowarki 3834, może się przyda. http://www.prolux.com.tw PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYLS Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam. patrzyłem na stronę z linku i niestety moja znajomosć angielskiego jest na niskim poziomie moze wiesz gdzie moznaby znaleść instrukcje po polsku chociażby do modelu 3834 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ta instrukcja jest krótka, wiele w niej niestety nie ma. Czego nie rozumiesz ? PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYLS Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam. Znalazłem oryginalną angielską instrukcję co Ty na to żebym przesłał ci jej skan i byś mi ją przetłumaczył?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam Prześlij skan na PW, ale napisz też z czym masz konktertnie problemy. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam Do szczególnie porządnie napisanych (chiński angileski), to ta instrukcja nie należy. Nie mniej wygląda to tak; 1.Włączyć ładowarkę do gniazdka sieciowego 110V (230V), lub do zailacza prądu stałego 12V, zwracając w tym wypadku uwagę na właściwe podłączenie przewodów (+) i (-). Przyp. tłum. Ładowarka (model 3862), wyposażona jest w dwa komplety przewodów: zakończony wtyczką sieciową 110V(230V), oraz przeznaczony do podłączenia do akumulatora samochodowego lub zasilacza 12V. 2.Po podłączeniu ładowarki do źródła zasilania, 6 wskaźników LED będzie migać, w kolejności, od oznaczonego "2000 mA", do oznaczonego "2". Następnie, po sygnale dźwiękowym, wskaźniki oznaczone "2" i "500 mA" zaświecą się światłem ciągłym. Przyp. tłum. Wskaźniki oznaczone cyframi oznaczają ilość ogniw "Cell". Wskaźniki oznaczone "xxx mA", oznaczają odpowiednio wielkość prądu ładowania "Charge Rate". 3. Podłączyć pakiet baterii LiPo, w celu naładowania. Wskaźnik oznaczony "Cell" będzie migać powoli i jednocześnie włączy się sygnał dźwiękowy. 4. Przyciskając przycisk oznaczony "Cell/Start", wybrać właściwą ilośc ładowanych ogniw. 5. Przyciskając przycisk oznaczony "Charge Rate", wybrać właściwy prąd ładowania. 6.Nacisnąć i przytrzymać, przez około 2 sekundy, przycisk oznaczony "Cell/Start". Po sygnale dżwiękowym, rozpocznie się proces ładowania i wskaźnik oznaczony "Cell", zaświeci się światłem ciągłym. 7. Po zakończeniu procesu ładowania, 8-krotnie włączy się sygnał dźwiękowy i wskaźnik oznaczony "Cell", zacznie migać. Sygnał dźwiękowy, będzie włączał się co 30 sekund, aż do momentu, kiedy ładowane akumulatory zostaną odłączone. Możliwe jest ponowienie procesu ładowania, przez wciśnięcie przycisku oznaczonego "Cell/Start". PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYLS Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dziękuje bardzo za pomoc. Pakiety naładowane i pierwsze loty w tym sezonie już na mną. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.