PK999 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Helo, moja osobista dziewczyna robi badania do pracy licencjackiej. Bardzo proszę, kto ma możliwości i chęci o wypełnienie ankiety. Praca dotyczy poczucia sensu życia i nadziei u osób po stracie osoby z rodziny. Temat niestety dotyczy każdego z nas. Szczególnie potrzebne są wypowiedzi mężczyzn (kobiet, co ciekawe, nie trzeba mocno namawiać do udziału), stąd prośbę zamieszczam tutaj. Ankieta jest całkowicie anonimowa, udział w niej jest dobrowolny, a wyniki zostaną wykorzystane tylko w celach naukowych. Całość powinna zająć nie więcej niż 10-15 minut. Każdemu, kto poświęci czas bardzo dziękuję za pomoc. Link: https://forms.gle/qsiCcHyrRkkb2fBS9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Wspieram badania naukowe ale w tym przypadku dane są zbierane poprzez formularz google. Adres mailowy do kontaktu jest również na tej platformie, a google nie ukrywa, iż przetwarza dane i profiluje użytkowników. Wiem, że sporo osób zwraca na to uwagę. Podanie alternatywnego sposobu wypełnienia/przesłania ankiety mogłoby zwiększyć szansę jej otrzymania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 W dniu 17.12.2022 o 22:27, samolocik napisał: Wspieram badania naukowe ale w tym przypadku dane są zbierane poprzez formularz google. Adres mailowy do kontaktu jest również na tej platformie, a google nie ukrywa, iż przetwarza dane i profiluje użytkowników. Wiem, że sporo osób zwraca na to uwagę. Podanie alternatywnego sposobu wypełnienia/przesłania ankiety mogłoby zwiększyć szansę jej otrzymania. Dzięki! Przekażę, będziemy brać pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi