wojtek-a Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam wszystkich uzytkownikow forum. W koncu i ja postanowilem sie przylaczyc. Jestem jednym z tych, ktorzy do modelarstwa powrocili. Zaczynalem w latach 80-tych. Wiadomo; latawce, szybowce wolnolatajace F1H, ze dwa dziwne modele statkow. Potem zrobilem sobie ze dwadziescia lat przerwy. Od czterech czy pieciu lat znowu cos kleje albo kupuje i tym co skonstruowalem albo poskladalem probuje sobie polatac. W wolnej chwili postaram sie wstawic (w odpowiednim dziale) zdjecia moich modeli. Pozdrawiam Wojtek Antoniewicz wczesniej Chelm (lubelskie), obecnie Aalst (tez w Europie)
MacFlyer Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 wczesniej Chelm (lubelskie) a bywasz czasami w Chełmie? bo my tu latamy cały czas
wojtek-a Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Czesc Dzieki chlopaki za serdeczne powitanie 8) . ps w Chelmie bede caly przyszly tydzien, wezme ze soba jeden model, ktory najprawdopodobniej pojawi sie w dziale /gielda/. Moge zabrac tez radio, to sie moze razem przelecimy jak pogoda i czas pozwoli.
MacFlyer Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 no bardzo chętnie, jak coś to kontakt nr kom na PW :jupi:
wojtek-a Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 no bardzo chętnie, jak coś to kontakt nr kom na PW :jupi: OK. Jak bede mial chwile (mam kilka spraw do zalatwienia) odezwe sie. Wojtek
arti61 Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Fajnie, że się przyłączyłeś do naszej rodzinki. :rotfl:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.