Daniel1978 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dzień dobry. Czy ktoś wie jak podłączyć dwa silniki by możliwe było płynięcie do przodu i do tył oraz lewo, prawo. Silniki szczotkowe samochodowe, regulatury dwukierunkowe. Aparatura Spektrum Dx6i odbiornik Ar6200. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 W sensie dwa silniki dwa tegulatory ? Tak to rozumiem Np poprzez przewód Y z tym że wjednym z przewodów od rygla przecinasz czerwony + Lub zasilasz odbiornik z pakietu 6V od regulatorów odcinasz czerwone przewody i wpinasz wtyczki w odbiorniku w odpowiednie pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 52 minuty temu, Daniel1978 napisał: Dzień dobry. Czy ktoś wie jak podłączyć dwa silniki by możliwe było płynięcie do przodu i do tył oraz lewo, prawo. Do czołgu zastosowałem taki regulator. Nie musisz niczego przecinać ani niczego miksować czy ustawiać . Wtykasz dwa przewody do odbiornika i jedziesz ? https://pl.aliexpress.com/item/1005003605105604.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.143.fc981c249yWRyj&gatewayAdapt=glo2pol Kupiłem przetestowałem i z całą odpowiedzialnością stwierdzam że doskonale działa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Regulator z aliexpress ma już mixer który można też wyłączyć - punkty lutownicze na płytce. Tego nadajnika nie znam ale ja używam mixerów typu ELEVON , DELTA -działa na jednym drążku. V mixer działa na dwóch drążkach. System Open to już można dowolnie mixować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Tak jak na zdjęciu+włączony mikser vtail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi