Skocz do zawartości

Uratuj Marzannę! Czyli IX bitwa o Bierutów. Zawody ESA.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,
Mam zaszczyt zaprosić zawodników aircombat ESA na kolejną już bitwę, którą rozegramy w znanym chyba dla większości pilotów terenie - przy świetlicy wiejskiej na Karwińcu.
A teraz kilka ważnych informacji
Teren mamy zarezerwowany na sobotę (25.03.2023) jeśli okaże się, że w sobotę pogoda nie pozwoli rozegrać zawodów to może spróbujemy w niedzielę.
Startujemy z rejestracją o 9:00 ustalamy kolejki odprawa i o 10:00 do boju!
Na początku będzie serwowane kanapki a około południa podamy bigos (podobno niektórzy przyjeżdżają tylko dla niego, a w międzyczasie będzie można częstować się domowymi wypiekami...
Wpisowe wynosi 50zł
Rejestracje proszę dokonywać jak najszybciej  na tb86@interia.pl

Opublikowano

Lista zgłoszonych pilotów:

Pilot WWI WWII
1 Szymon Godyń, - x
2 Dawid Olszówka - x
3 Mirek Skowroński x x
4 Wojtek Krajnik x x
5 Michał Nowacki - x
6 Karol Wdowikowski - x
7 Piotr Berus x x
8 Grzechu Bielecki x x
9 Marek Betka x x
10 Tomek Betka x x
11 Piotr Eciak - x
12 Sergiusz Pogwizd x x

13 Wiktor Sucharzewski x -

14 Piotr Kwiatek - x
15 Zbigniew Bzdęga x x
16 Marcin Wilczyński x x

17 Tomasz Berg - x
18 Wiktor Welon x x

19 Jarosław Janus x x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Poniżej informacja od Organizatorów

Chciałbym potwierdzić że zawody odbędą się w sobotę 25.03
Warunki będą trudne ( jak to w Bierutowie) mam nadzieję że nikogo to nie zniechęci. Mamy do dyspozycji świetlicę będzie się można schować/ogrzać.
Wiatr będzie silny i jak zwykle na strefę... To znaczy że będzie się łatwiej startować  no i po modele nie będzie trzeba daleko chodzić 
Zapisy otwieramy od godziny 9:00 przewidywany start 10:00
Do zobaczenia

Opublikowano

Jestem pełen obaw i niepokoju, że Marzannę utopiono, a miano ja bronić. Zawody odbyły się/ a może nie?/ , a brak wiadomości i choćby jednego zdjęcia jest również bardzo niepokojące. Czyżbyśmy zeszli do podziemia i tam przeprowadzali zawody? Tajne komplety w modelarniach, a zawody w odludnych miejscach ? Brak wiadomości to też wiadomość, ale ja nie bardzo wiem jak to interpretować. 

Pozdrawiam.

m

Opublikowano

Zawody były super tylko jak zwykle w Bierutowie ostro wiało i niestety kilka razy tez polało. Od południa pokazało sie słońce i było jak w tradycyjnym przysłowiu :)

W pierwszy dzień wiosny zwykle taka właśnie jest pogoda i nikogo to nie dziwi a kto został w domu niech żałuje. Na stracie 21 zawodników zatem trzy pełne zawodników kolejki lotów .. były strefy i kolizje, było szukanie części w trawie i były jak zawsze spore emocje w pogoni za tasiemką. Nie zabrakło tez legendarnego bigosu i ciasta ?

Bardzo udany dzień, który podsumowałem krótkim filmem

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.